Ανακοίνωση με αφορμή το Super Cup της Δωδεκανήσου με αντίπαλο τον κυπελλούχο Δωδεκανήσου Διαγόρα, εξέδωσε ο Σ.Φ.Ρ. «Κακιά Σκάλα».
Οι φίλαθλοι των «ελαφιών» ζητούν από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας τους να δώσουν την ψυχή τους στον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να ξεκινήσουν τις φετινές τους επίσημες υποχρεώσεις με τον ίδιο τρόπο που ολοκλήρωσαν της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, δηλαδή με την κατάκτηση ενός τίτλου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Την Τετάρτη (11/9, 20:00), ξεκινάνε οι επίσημες υποχρεώσεις μας για την νέα αγωνιστική περίοδο, με την Ρόδο μας να παίζει για μια ακόμα φορά απέναντι στους αιώνια φιλοξενούμενους στο νησί.
Μετά την επιστροφή του συλλόγου μας στα Εθνικά πρωταθλήματα, έχουμε την ευκαιρία να ξεκινήσουμε την νέα χρονιά με τρόπο ιδανικό και ακριβώς όπως κλείσαμε την προηγούμενη: με ένα τίτλο. Και τον τίτλο αυτό τον θέλουμε όσο τίποτα!
Δώστε την ψυχή σας για την πράσινη φανέλα και το ελάφι στο στήθος. Κι εμείς σας υποσχόμαστε ότι θα είμαστε εκεί μαζί σας για να δώσουμε και την τελευταία ικμάδα των δυνάμεών μας για την νίκη.
Θα είμαστε εκεί που αρμόζει στην ιστορία μας, εκεί που μας προστάζουν τα 39 χρόνια του πιο ένδοξου συνδέσμου του Αιγαίου, της ‘’Κακιάς Σκάλας’’!
Δυστυχώς, όμως, αυτή την φορά όχι στη φυσική μας θέση…
Όπως πληροφορηθήκαμε σε σύσκεψη που έγινε μεταξύ της διοργανώτριας ΕΠΣΔ, των εκπροσώπων των διοικήσεων των δύο ομάδων, της Αστυνομίας και κλιμακίου μηχανικών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, αποφασίστηκε λόγω στατικότητας και για την ασφάλεια ανθρώπινων ζωών, να κλείσει ολόκληρο το πέταλο της θύρας 4, μέχρι την πλήρη αποκατάσταση της ζημιάς που έχει προκληθεί.
Ενημερώνουμε όλους τους κύριους που οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση, πως είναι τιμή μας να δώσουμε ξανά ζωή και πράσινο χρώμα σε μία ακόμα ιστορική γωνιά του γηπέδου μας, την γωνιά του ιστορικού Συνδέσμου Φιλάθλων Ρόδου Αγίου Νικολάου!
Υ.Γ.1: Εσείς με την ψυχή, εμείς με την φωνή!
Υ.Γ.2: Για το θέμα του πετάλου μας θα επανέλθουμε με νέα ανακοίνωση, μετά το τέλος του Super Cup.
Υ.Γ.3: Άντε ελαφάρα τελείωσέ τους!
Υ.Γ.4: Έδρα μας όλο το νησί!
Σ.Φ.Ρ. “Κακιά Σκάλα’’».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ