Με το Δήμαρχο Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκο συναντήθηκε σήμερα ο γενικός πρόξενος της Τουρκίας κ. Hakan Aytek στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης.

Ο κ. Aytek ευχήθηκε στον κ. Χατζηδιάκο καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, επισημαίνοντας την αγαστή συνεργασία που είχαν τα τελευταία χρόνια.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που έγινε σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα συζητήθηκαν θέματα στα οποία μπορεί να υπάρξει συνεργασία μεταξύ των δυο πλευρών, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στους τομείς του πολιτισμού και του τουρισμού. Ο κ. Hakan Aytek επεσήμανε στον δήμαρχο πως το τουριστικό ρεύμα από την Τουρκία στα νησιά μας αναπτύσσεται δυναμικά τα τελευταία χρόνια γεγονός που οφείλεται όχι μόνο στις καλύτερες των εντυπώσεων που αποκομίζουν οι Τούρκοι επισκέπτες από την ομορφιά, την ιστορία και τον πολιτισμό του νησιού, αλλά και στο αίσθημα ασφάλειας που νοιώθουν κατά τη διάρκεια των διακοπών τους.

Ο δήμαρχος υπογράμμισε στον κ. Aytek ότι ο δήμος θα υλοποιήσει στοχευμένες δράσεις και ενέργειες, που θα αποσκοπούν στην περαιτέρω προώθηση και ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος της Ρόδου στην τουρκική αγορά επιβεβαιώνοντας την πρόθεση για στενότερη συνεργασία μεταξύ του δήμου και του προξενείου.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ