Τα… φτερά του ανοίγει ο 12χρονος ποδοσφαιριστής Χρήστος Ξεπαπαδάκης, προκειμένου στο μέλλον να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα αγωνιζόμενος στις επαγγελματικές κατηγορίες.
Ο νεαρός αθλητής του Ευκλή μετεγγράφηκε στον Αστέρα Τρίπολης, καθώς εντυπωσίασε τους Αρκάδες στα δοκιμαστικά που έκανε στο προηγούμενο χρονικό διάστημα.
Την μετεγγραφή του Χρήστου Ξεπαπαδάκη γνωστοποίησαν οι Σορωνιάτες, με την ακόλουθη επίσημη ανακοίνωση:
«Ο Α.Ε.Σ. Ευκλής Σορωνής με μεγάλη χαρά ανακοινώνει ότι ο ποδοσφαιριστής της ακαδημίας μας Χρήστος Ξεπαπαδάκης, γεννημένος το 2006 και πρωταθλητής με την ομάδα του Προπαιδικού την περασμένη περίοδο, θα συνεχίσει την καριέρα του στον Αστέρα Τρίπολης ,καθώς στα δοκιμαστικά που πέρασε το προηγούμενο διάστημα εντυπωσίασε με το ταλέντο και τις ικανότητές του, τους ανθρώπους του Αστέρα και θα κάνει έτσι το πρώτο μεγάλο βήμα στην καριέρα του.
Εκ μέρους της διοίκησης της ομάδας μας, των προπονητών και όλων των παιδιών της ακαδημίας μας ευχόμαστε στον Χρήστο, υγεία, καλή σταδιοδρομία και όλα του τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα.
Η ακαδημία του Α.Ε.Σ. Ευκλής Σορωνής με συνέπεια, γνώση και υπευθυνότητα συνεχίζει την προσπάθειά της, με σεβασμό στα όνειρα των παιδιών και βασικό στόχο την καλύτερη εξέλιξή τους σε όλα τα επίπεδα».
Να σημειώσουμε ότι ο Χρήστος Ξεπαπαδάκης θα συναντήσει στον Αστέρα Τρίπολη τον αδελφό του Αποστόλη, ο οποίος αγωνίζεται στην Κ-17 των Αρκάδων.
Ευχαριστίες σε ΔΟΠΑΡ και Κυριαζή
Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τον ΔΟΠΑΡ και τον πρόεδρό του Στέφανο Κυριαζή, εξέδωσε ο Ευκλής.
Αναλυτικά:
«Η διοίκηση του Α.Ε.Σ. Ευκλή Σορωνής νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει την διοίκηση του ΔΟΠΑΡ και ιδιαίτερα τον Στέφανο Κυριαζή για την στήριξη που παρείχε στην ομάδα μας».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ