Ειδήσεις

Δημοσκόπηση: Ανησυχία μετά το άνοιγμα των συνόρων

Την ανησυχία των πολιτών για την επιδημία του κορωνοϊού στη χώρα μετά και το άνοιγμα των συνόρων καταγράφει η νέα δημοσκόπηση της Pulse για λογαριασμό του ΣΚΑΪ.

Οπως προκύπτει, οι 6 στους 10 πολίτες αναφέρουν πως ανησυχεί «πολύ» ή «αρκετά» μετά το άνοιγμα των συνόρων για την τουριστική σεζόν. Συγκεκριμένα, το 64% των ερωτηθέντων εξέφρασε την ανησυχία του, με το 34% να ανησυχεί «πολύ» και το 30% «αρκετά».

Αντίθετα, 18% ανησυχεί «μέτρια», ενώ μόλις στο 11% είναι το ποσοστό του κόσμου που ανησυχεί από ελάχιστα έως και καθόλου.

Το 64% των ερωτηθέντων που ανησυχούν είναι κατά πολύ αυξημένο σε σχέση με την προηγούμενη δημοσκόπηση της ίδιας εταιρίας, όταν στην ίδια ερώτηση που τους έγινε στις αρχές Ιουνίου, το ποσοστό αυτό έφτανε μόλις το 44%.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου