• Στο μετεγγραφικό στόχαστρο των «πρασίνων» οι Λυμπέρης Στεργίδης, Σάββας Σιατραβάνης, Θανάσης Ντίνας, Μιχάλης Κύργιας, Τόνι Ροχάνο και Άλεξ Κρούθ

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», στο μετεγγραφικό στόχαστρο του Α.Σ. Ρόδος, βρίσκονται οι Λυμπέρης Στεργίδης, Σάββας Σιατραβάνης, Θανάσης Ντίνας, Μιχάλης Κύργιας, Τόνι Ροχάνο και Άλεξ Κρούθ, με εμπειρία στις εθνικές κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Ο 33χρονος (11/2/1987) ακραίος μεσοεπιθετικός Λυμπέρης Στεργίδης την περασμένη σεζόν φόρεσε τις φανέλες της Καλαμάτας και του Ιωνικού.
Ο Σάββας Σιατραβάνης είναι 27 χρονών (24/11/1992) και αγωνίζεται στο δεξί άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής και στην περασμένη σεζόν φόρεσε την φανέλα της Παναχαϊκής.
Ο Θανάσης Ντίνας αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της μεσοεπιθετικής γραμμής, είναι 30 ετών (12/11/1989) και στην περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στον Ο.Φ.Η. από τον οποίο και έμεινε ελεύθερος.
Ο 30χρονος (14/10/1989) Μιχάλης Κύργιας αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας και στην περασμένη σεζόν φόρεσε την φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης.
Ο Αργεντινός Τόνι Ροχάνο (Αντόνιο Ραούλ Ροχάν όπως είναι το πλήρες όνομά του) είναι 29 χρόνων (27/4/1991) αγωνίζεται ως σέντερ φορ και στην περασμένη σεζόν φόρεσε την φανέλα της Νίκης Βόλου.
Στην Νίκη Βόλου αγωνίστηκε στην περασμένη σεζόν και ο 30χρονος (17/6/1990) Ισπανός ακραίος μεσοεπιθετικός Άλεξ Κρουθ (Αλεχάντρο Ροντρίγκες Κρουθ το πλήρες όνομά του).
Με όλους τους προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές τα «ελάφια» βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις και μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένονται οι εξελίξεις στο ενδεχόμενο της απόκτησής τους από τον Α.Σ. Ρόδος.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ