Τοπικές Ειδήσεις

ΠΟΕΔΗΝ: Οι ανάγκες των υγειονομικών μονάδων σε 38 δημοφιλή νησιά

Η ΠΟΕΔΗΝ κάνει «ακτινογραφία» στις μονάδες υγείας στα νησιά – Καταγράφει τις ανάγκες στις υπηρεσίες Υγείας αλλά και στις εμβολιαστικές γραμμές
Την εικόνα των υγειονομικών μονάδων σε 38 δημοφιλείς νησιωτικούς προορισμούς αποτύπωσε, σε συνεργασία με τα κατά τόπους σωματεία εργαζομένων, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), ενόψει της θερινής τουριστικής περιόδου. Η ΠΟΕΔΗΝ καταγράφει τις ανάγκες των μονάδων υγείας γενικώς σε ό,τι αφορά τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας αλλά και ειδικώς για τις εμβολιαστικές γραμμές, καθώς η επιχείρηση «Γαλάζια Ελευθερία» είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Τι διαπιστώνει η ΠΟΕΔΗΝ για τις Κυκλάδες

Γενικό Νοσοκομείο Σύρου: Υπάρχουν 4 γραμμές για τα εμβολιαστικά κέντρα (3 για εμβολιασμό με Johnson και μία για εμβόλια Pfizer) οι οποίες λειτουργούν με νοσηλευτικό προσωπικό από το Αττικό αλλά και με επισκέπτριες υγείας. Καταγράφονται κενές θέσεις στη νοσηλευτική και την τεχνική υπηρεσία.

Γενικό Νοσοκομείο Σαντορίνης: Υπάρχουν τρία εμβολιαστικά κέντρα που χορηγούν σκευάσματα Pfizer και Johnson, αλλά δεν υπάρχει γιατρός στα εμβολιαστικά κέντρα. Το νοσοκομείο διαθέτει έναν παθολόγο του ΕΣΥ και 9 γιατροί άλλων ειδικοτήτων της ΑΕΜΥ Α.Ε. (Καρδιολόγος, Παθολόγος, 3 Χειρουργοί, 1 Ορθοπεδικός, 1 Νευρολόγος, 1 Νεφρολόγος, 2 Παιδίατροι, 1 ΩΡΛ, 3 Ακτινολόγοι, 3 Γυναικολόγοι, 1 Αναισθησιολόγος, 1 Κυταρολόγος, 1 Μικροβιολόγος και 3 Γενικοί γιατροί από άλλα Ιατρεία). Έχουν επίσης και 7 Αγροτικούς Ιατρούς που κάνουν εφημερία στο νοσοκομείο. Επίσης η Νοσηλευτική Υπηρεσία εξυπηρετείται μόνο με επικουρικό προσωπικό.

Γενικό νοσοκομείο- Κέντρο Υγείας Νάξου: Υπάρχουν 3 εμβολιαστικά κέντρα. Οι ελλείψεις που διαπιστώνει η Ομοσπονδία αφορούν τα εργαστήρια που δεν έχουν Παραϊτρικό προσωπικό στο Μικροβιολογικό, το Ακτινολογικό και την Αιμοδοσία. Επίσης υπάρχει έλλειψη στους Παθολόγους Ιατρούς. Στο Νοσοκομείο υπάρχουν 3 Παθολόγοι μόνιμοι και 1 Επικουρικός, 4 Ορθοπεδικοί, 1 Ακτινολόγος, 2 Μικροβιολόγοι, 2 Χειρουργοί, 3 Καρδιολόγοι, 1 Παιδίατρος επικουρικός, 1 ΩΡΛ επικουρικός, 1 Νευρολόγος, 2 Οδοντίατροι, 1 Γυναικολόγος και 1 Νεφρολόγος. Οι περισσότεροι από τους γιατρούς είναι επικουρικό προσωπικό. Αναισθησιολόγος μετακινείται περιστασιακά από Αθήνα και από Σύρο.

Κέντρο Υγείας Τήνου: Υπάρχει εμβολιαστικό κέντρο. Δεν διαθέτει Παθολόγους και Γενικούς Ιατρούς – είναι 4 οι οργανικές θέσεις για τους Παθολόγους χωρίς να είναι καλυμμένες. Στο Κ.Υ. υπάρχουν 1 Παθολόγος, 1 Καρδιολόγος, 2 Παιδίατροι, 1 Ορθοπεδικός, 1 Ακτινολόγος με μετακίνηση, 1 Επικουρικός Μικροβιολόγος, 1 Επικουρική Παιδίατρος και 1 μόνιμη. Τα εργαστήρια λειτουργούν κανονικά.

Κέντρο Υγείας Μυκόνου: Υπάρχουν 2 εμβολιαστικά κέντρα. Το Κέντρο λειτουργεί χωρίς παιδίατρο. Διαθέτει έναν Παθολόγο, έναν Παιδοχειρουργό επικουρικό, έναν Ορθοπεδικό και έναν Καρδιολόγο. Ενεργοί είναι μόνο 5 Νοσηλευτές σε όλο το Κ.Υ. και μετακινήθηκαν 4 από Αθήνα για να βοηθήσουν. Επίσης, με μετακινήσεις πληρωμάτων ασθενοφόρου από Αθήνα καλύπτονται οι ανάγκες.

Κέντρο Υγείας Αμοργού: Υπάρχει εμβολιαστικό κέντρο. Το Κέντρο διαθέτει 6 νοσηλευτές και έναν μόνιμο γενικό γιατρό, προσωπικό που δεν αρκεί για να συμπληρώνεται η ολοήμερη λειτουργία.

Κέντρο Υγείας Μήλου: Υπάρχει ένα εμβολιαστικό κέντρο. Το Κέντρο δεν έχει γενικούς γιατρούς, υπάρχει ένας Καρδιολόγος επικουρικός.

Κέντρο Υγείας Άνδρου: Υπάρχει εμβολιαστικό κέντρο. Το Κέντρο έχει 2 γενικούς γιατρούς, 1 Παιδίατρο, 1 Παθολόγο και 1 Ορθοπεδικό. Όμως έχουν μόνο 8 Νοσηλευτές σε όλο το Κ.Υ. και το καλοκαίρι χρειάζεται ενίσχυση. Κάποιοι από Νοσηλευτές πηγαίνουν και στο εμβολιαστικό κέντρο.

Κέντρο Υγείας Πάρου: Λειτουργεί εμβολιαστικό κέντρο. Υπάρχουν 9 νοσηλευτές που δεν επαρκούν και μία Επισκέπτρια Υγείας. Επίσης, 2 Γενικοί ιατροί, 1 Παθολόγος, 1 Ακτινολόγος, 1 Καρδιολόγος, 1 Παιδίατρος και 1 Οδοντίατρος. Επίσης έχουν μόνο 1 Διοικητικό υπάλληλο.

Κέντρο Υγείας Ίου: Υπάρχει ένα εμβολιαστικό κέντρο. Από γιατρούς είναι καλυμμένοι με έναν γενικό Ιατρό, δύο Ορθοπεδικούς και έναν Παιδίατρο. Σε όλο το Κ.Υ. Υπάρχουν 6 Νοσηλευτές που απασχολούνται και στο εμβολιαστικό κέντρο.

Βόρειο Αιγαίο

Λέσβος

Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης: Υπάρχει εμβολιαστικό κέντρο, και διενεργεί έως και 450 εμβολιασμούς την ημέρα (σκευάσματα Pfizer και Johnson). Η ΠΟΕΔΗΝ διαπιστώνει επαρκή κάλυψη σε νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό.

Κέντρο Υγείας Μυτιλήνης: Υπάρχει εμβολιαστικό κέντρο με μικρότερη δυναμικότητα. Στο Κ.Υ. υπάρχουν 2 Γενικοί Ιατροί, 1 Οδοντίατρος, 1 Ακτινολόγος, 1 Γυναικολόγος και 1 Μικροβιολόγος. Δεν καταγράφονται προβλήματα.

Κέντρο Υγείας Καλλονής: Υπάρχει εμβολιαστικό κέντρο. Το Κέντρο έχει επαρκές προσωπικό.

Κέντρο Υγείας Άντισσας: Διαθέτει εμβολιαστικό κέντρο και λειτουργεί χωρίς προβλήματα.

Κέντρο Υγείας Πολυχνύτου: Υπάρχει εμβολιαστικό κέντρο. Δεν καταγράφονται ελλείψεις.

Κέντρο Υγείας Πλωμαρίου: Χωρίς προβλήματα λειτουργεί το Κέντρο για τους ασθενείς αλλά και για τους πολίτες που εμβολιάζονται.

Γενικό Νοσοκομείο Λήμνου: Υπάρχουν 3 εμβολιαστικά κέντρα. Είναι επαρκές το νοσηλευτικό προσωπικό καθώς και το παραϊατρικό στα εργαστήρια. Υπάρχουν 2 Χειρουργοί, 1 Παθολόγος και 2 γιατροί που είναι με σύμβαση έργου. Αναισθησιολόγος μετακινείται από Αθήνα.

Γενικό Νοσοκομείο Χίου: Μέσα στο νοσοκομείο λειτουργούν 6 γραμμές εμβολιασμού (Johnson και Pfizer). Εχουν ζητηθεί 10 επιπλέον νοσηλευτές. Το ακτινολογικό τμήμα υπολειτουργεί λόγω έλλειψης ιατρών και χειριστών. Στο Νοσοκομείο έχουν 1 Νευρολόγο, 4 Παθολόγους, 1 Λοιμωξιολόγο και 5 Καρδιολόγους.

Κέντρο Υγείας Πυργί Χίου: Υπάρχει εμβολιαστικό κέντρο που λειτουργεί κανονικά από τον Φεβρουάριο. Υπάρχουν 2 Γενικοί Ιατροί και 1 Αγροτικός. Χρειάζονται ειδικευμένους ιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό, επίσης Επισκέπτη Υγείας, Κοινωνικό Λειτουργό και μία Παρασκευάστρια.

Γενικό Νοσοκομείο Σάμου: Υπάρχει εμβολιαστικό κέντρο. Στο Νοσοκομείο υπάρχουν 3 Παθολόγοι, 3 χειρουργοί, 3 Ορθοπεδικοί, 4 Γυναικολόγοι, 1 Ουρολόγος, 1 ΩΡΛ, 1 Οφθαλμίατρος, 1 Νευρολόγος, 1 Οδοντίατρος, 1 Ρευματολόγος, 3 Μικροβιολόγοι, 3 Ακτινοδιαγνώστες, 3 Νεφρολόγοι, 3 Εντατικολόγοι. Δεν υπάρχουν γιατροί για τα επείγοντα περιστατικά τα οποία καλύπτονται από αγροτικούς ιατρούς. Οι Τραυματιοφορείς είναι λιγότεροι από ότι ήταν πριν την πανδημία ενώ υπάρχουν 3 μετακινούμενοι στο τηλεφωνικό κέντρο. Στο Ακτινολογικό υπάρχει πρόβλημα γιατί είναι πολύ λίγο το προσωπικό και δεν μπορούν να πάρουν άδεια. Είναι ελάχιστο το Νοσηλευτικό προσωπικό και η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας που έχει 6 κλίνες έχει μετατραπεί σε μονάδα covid χωρίς να διαθέτει σύστημα αρνητικής πίεσης. Το Νοσηλευτικό Προσωπικό του αναισθησιολογικού καλύπτεται από 3 άτομα και στις υπόλοιπες βάρδιες από το προσωπικό του χειρουργείου χωρίς να έχουν καμία εξειδίκευση.
Γενικό Νοσοκομείο Ικαρίας: Υπάρχει εμβολιαστικό κέντρο. Στο Νοσηλευτικό Προσωπικό υπάρχουν ελλείψεις. Στο Νοσοκομείο υπάρχουν 28 γιατροί.

Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείων Φούρνων: Υπήρχε εμβολιαστικό κέντρο το οποίο πλέον δεν λειτουργεί καθώς έγινε μαζικός εμβολιασμός. Υπάρχουν μόνο Αγροτικοί ιατροί και χρειάζονται οπωσδήποτε έναν Γενικό Ιατρό. Υπάρχουν 3 Νοσηλευτές 2 μόνιμοι και 1 Επικουρικός.

Πολυδύναμο Ιατρείο Ψαρρών: Υπήρχε εμβολιαστικό κέντρο, έγινε μαζικός εμβολιασμός και έχει ολοκληρωθεί. Τις ανάγκες καλύπτει ο Αγροτικός Ιατρός. Το Νοσηλευτικό προσωπικό είναι επαρκές.

Περιφερειακό Ιατρείο Οινουσών: Υπήρχε εμβολιαστικό κέντρο όπου έγινε μαζικός εμβολιασμός. Είναι επαρκές από προσωπικό.

Κέντρο Υγείας Πρίνου Θάσου: Υπάρχει εμβολιαστικό κέντρο και λειτουργεί κανονικά. Το Νοσηλευτικό προσωπικό είναι επαρκές. Στο Κ.Υ. υπάρχουν 1 παθολόγος, 7 Γενικοί Ιατροί, 1 Οδοντίατρος, 1 Ακτινολόγος, 7 Αγροτικοί Ιατροί. Επίσης υπάρχουν 2 Παιδίατροι, 1 Μικροβιολόγος και 1 Οδοντίατρος. Επίσης υπάρχει έλλειψη Διοικητικού Προσωπικού μόνιμου γιατί οι εργαζόμενοι είναι επικουρικοί και λήγουν οι συμβάσεις τους τον Οκτώβριο.

Περιφερειακό Ιατρείο Αγίου Ευστρατίου: Υπάρχει εμβολιαστικό κέντρο και έχει γίνει μαζικός εμβολιασμός. Έχουν μόνο Αγροτικούς Ιατρούς και Οπλίτες. Υπάρχουν 2 Νοσηλεύτριες ως Επικουρικό Προσωπικό.

Δωδεκάνησα

Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου: Υπάρχει εμβολιαστικό κέντρο. Έχουν σταματήσει τα τακτικά χειρουργεία γιατί υπάρχει μόνο μία Αναισθησιολόγος. Ειδικότητες Ιατρών δεν υπάρχουν. Στο ακτινολογικό καταγράφονται ελλείψεις. Η Νευρολογική είναι με δύο γιατρούς. Το Νοσηλευτικό προσωπικό είναι στο 50 % από αυτό που πρέπει να υπάρχει. Επίσης και στο Παραϊατρικό προσωπικό όπως και στο Διοικητικό υπάρχει μεγάλη έλλειψη. Στο ΕΚΑΒ υπάρχει έλλειψη προσωπικού και λειτουργούν μόνο 4 ασθενοφόρα από τα 8 που διαθέτουν.

Γενικό Νοσοκομείο Καλύμνου: Υπάρχουν 3 γραμμές εμβολιασμού με johnson και Pfizer. Υπάρχει μεγάλη έλλειψη ειδικευμένων Iατρών για την αντιμετώπιση του covid όπως Πνευμονολόγος. Στο νοσοκομείο υπάρχουν 3 Χειρουργοί, 3 Παθολόγοι, 3 Γυναικολόγοι, 2 Αναισθησιολόγοι, 1 Πνευμονολόγος, 3 Ακτινολόγοι, 3 Μικροβιολόγοι, 1 Γενική Ιατρός, 2 Νεφρολόγοι και 2 Ορθοπεδικοί. Το Νοσηλευτικό προσωπικό δεν επαρκεί. Τα εργαστήρια λειτουργούν κανονικά και με το ΕΚΑΒ εξυπηρετούνται.

Γενικό Νοσοκομείο- Κέντρο Υγείας Κω: Λειτουργούν 2 γραμμές εμβολιασμού. Υπάρχει μεγάλη έλλειψη σε νοσηλευτικό προσωπικό. Επίσης, σε καρδιολόγους, παθολόγους και παιδιάτρους. Υπάρχουν μόνο 2 Παθολόγοι και καλύπτουν και τα ογκολογικά. Η Παιδίατρος είναι μία και καλύπτει μόνο για 15 μέρες το Νοσοκομείο.

Γενικό Νοσοκομείο- Κέντρο Υγείας Λέρου: Υπάρχουν 4 εμβολιαστικά κέντρα. Είναι καλυμμένοι από Νοσηλευτικό προσωπικό και γιατρούς.

Κέντρο Υγείας Πάτμου: Υπάρχει εμβολιαστικό κέντρο και έχουν ολοκληρωθεί οι εμβολιασμοί. Υπάρχει έλλειψη Νοσηλευτικού προσωπικού, γιατρών και οδηγών Ασθενοφόρων.

Κέντρο Υγείας Αστυπάλαιας: Το εμβολιαστικό κέντρο λειτουργεί από τον Μάρτιο. Υπάρχει έλλειψη σε Παιδίατρο και Γυναικολόγο. Από Νοσηλευτικό προσωπικό είναι πλήρες. Δεν έχουν ακτινολογικό μηχάνημα ενώ υπάρχει χειριστής.

Κέντρο Υγείας Κάσου: Υπάρχει εμβολιαστικό κέντρο το οποίο έχει καλύψει το 93% των εμβολιασμών του νησιού. Μόνιμοι γιατροί δεν υπάρχουν. Υπάρχει μία Νοσηλεύτρια επικουρική όπως και μία μαία επικουρική. Υπάρχει έλλειψη στο Νοσηλευτικό προσωπικό. Το ακτινολογικό δεν λειτουργεί ενώ υπάρχουν μηχανήματα δεν έχουν προσωπικό.

Γενικό Νοσοκομείο Καρπάθου: Υπάρχει εμβολιαστικό κέντρο. Έχουν 2 Γενικούς ιατρούς και έναν Παθολόγο που συνταξιοδοτείται. Χρειάζονται Παθολόγο, Καρδιολόγο, Αναισθησιολόγο, Χειρουργό, Ακτινολόγο και χειριστή Ακτινολογικού μηχανήματος, Νεφρολόγο, Παιδίατρο, Βιοπαθολόγο και 1 Φαρμακοποιό γιατί υπολειτουργεί το φαρμακείο. Χρειάζονται ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, μαστογράφο και αξονικό τομογράφο. Δεν έχουν Τράπεζα αίματος και Μονάδα αιμοκάθαρσης. Επίσης δεν υπάρχει πληροφοριακή υποστήριξη. Οι νοσηλευτές δεν επαρκούν. Χρειάζονται ασθενοφόρο γιατί είναι παλιά τα οχήματα και δημιουργούνται προβλήματα.

Πολυδύναμο Ιατρείο Σύμης: Υπάρχει εμβολιαστικό κέντρο που λειτουργεί κανονικά. Διαθέτει 2 νοσηλεύτριες και 3 αγροτικούς ιατρούς. Το ακτινολογικό ενώ υπάρχει μηχάνημα δεν λειτουργεί γιατί δεν έχει προσωπικό. Χρειάζονται Νοσηλευτικό, Παραϊατρικό και Ιατρικό προσωπικό.

Πολυδύναμο Ιατρείο Τήλου: Το εμβολιαστικό κέντρο λειτούργησε καλύπτοντας όλους τους κατοίκους. Υπάρχει έλλειψη σε μόνιμο ιατρό. Έχουν μόνο Αγροτικούς Ιατρούς και Επιμελητές από τη Ρόδο. Έχουν μόνο μία μόνιμη βοηθό Νοσηλευτή και οι υπόλοιπες 2 Νοσηλεύτριες είναι επικουρικό προσωπικό.

Περιφερειακό Ιατρείο Καστελόριζου: Υπάρχει το εμβολιαστικό κέντρο, έχει γίνει μαζικός εμβολιασμός. Υπάρχει μία ενεργή Νοσηλεύτρια με σύμβαση και μία Μαία. Έχουν έναν Αγροτικό Ιατρό που είναι Γενικός Χειρουργός και έναν Αγροτικό που κάνει την θητεία του από τον στρατό.

Επτάνησα

Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλλονιάς: Υπάρχουν 2 γραμμές εμβολιαστικές. Η Παθολογική κλινική λειτουργεί με έναν Παθολόγο. Επίσης πρόβλημα και στη ΜΕΘ, είναι κλειστή γιατί δεν υπάρχει προσωπικό. Δωρίστηκε από ιδιώτη και δεν στελεχώθηκε ακόμα. Νοσηλευτές υπάρχουν αλλά η έλλειψη των ιατρών δεν δίνει την δυνατότητα να λειτουργήσει. Στο Νοσοκομείο υπάρχουν 2 Χειρουργοί, 1 Οδοντίατρος, 1 Οφθαλμίατρος, 1 Πνευμονολόγος, 3 Ορθοπεδικοί, 3 Παιδίατροι, 2 Νεφρολόγοι, 3 Ακτινολόγοι και 2 Καρδιολόγοι, 1Γαστρεντερολόγος μόνιμος και 1 επικουρικός Δερματολόγος. Η ψυχιατρική κλινική είναι κλειστή γιατί έχουν μία Ψυχίατρο και δεν μπορεί να αντεπεξέλθει μόνη της. Τα ΤΕΠ λειτουργούν μόνο με ειδικευόμενους.

Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας: Το εμβολιαστικό κέντρο έχει 9 γραμμές. Καθημερινά γίνονται 700 εμβόλια. Στο Νοσοκομείο υπάρχουν 75 μόνιμοι ιατροί και 31 επικουρικοί Ιατροί. Επίσης το νοσηλευτικό προσωπικό έχει ενισχυθεί με 80 άτομα. Τα εργαστήρια λειτουργούν κανονικά.

Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας: Υπάρχουν 4 γραμμές εμβολιασμού. Λείπουν πάνω από το 70% των οργανικών θέσεων των ιατρών και ιδιαίτερο πρόβλημα υπάρχει με τον Αναισθησιολόγο γιατί έχουν έναν και βρίσκεται σε αναρρωτική άδεια με αποτέλεσμα να έρχονται από άλλα Νοσοκομεία όποτε χρειάζονται. Στο Νοσοκομείο υπάρχουν 3 Παθολόγοι ενώ οι θέσεις είναι για 5 και δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν. Οριακό το προσωπικό σε όλα τα τμήματα. Στη χειρουργική κλινική υπάρχουν 3 επικουρικοί χειρουργοί και ο Διευθυντής του τμήματος. Πρόβλημα στην αιμοδοσία και στο ακτινολογικό γιατί χρειάζεται προσωπικό.

Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου: Υπάρχει εμβολιαστικό κέντρο με 7 γραμμές. Σε ό,τι αφορά το ιατρικό προσωπικό, υπάρχουν όλες οι ειδικότητες και η μεγαλύτερη έλλειψη είναι σε Παθολόγο και Νεφρολόγο. Το Νοσηλευτικό προσωπικό είναι καλυμμένο από Επικουρικό προσωπικό μόνο. Τα εργαστήρια λειτουργούν κανονικά.

Κέντρο Υγείας Ιθάκης: Λειτουργεί εμβολιαστικό κέντρο. Στο Κ.Υ. δεν υπάρχει Γενικός Ιατρός. Λειτουργεί με έναν Καρδιολόγο που είναι ο Διευθυντής, 1 επικουρικό Παθολόγο, 1 Παιδίατρο, 1 Οδοντίατρο, και υπάρχουν Αγροτικοί ιατροί. Το Νοσηλευτικό προσωπικό καλύπτεται από 2 μόνιμες Νοσηλεύτριες και 2 Επικουρικές. Υπάρχει έλλειψη οδηγού ασθενοφόρου. Τα εργαστήρια λειτουργούν κανονικά.

Κέντρο Υγείας Παξών: Υπάρχει εμβολιαστικό κέντρο. Υπάρχουν ελλείψεις σε Νοσηλευτικό προσωπικό γιατί έχουν μόνο 3 Νοσηλεύτριες από τις οποίες η μία είναι μόνιμη. Στο Κ.Υ. υπάρχουν 3 Γενικοί ιατροί και 1 Παιδίατρος. Χρειάζονται και άλλες ειδικότητες Ιατρών, όπως Καρδιολόγος, Ορθοπεδικός και Ακτινολόγος.

Γενικό Νοσοκομείο- Κέντρο Υγείας Κυθήρων: Υπάρχει εμβολιαστικό κέντρο και έχει ολοκληρωθεί ο εμβολιασμός. Υπάρχει κάλυψη από γιατρούς και προσωπικό. Στο Νοσοκομείο υπάρχουν 3 Παθολόγοι, 3 Χειρουργοί, 1 Παιδίατρος, 1 Καρδιολόγος, 1 Οδοντίατρος, 1 Ορθοπεδικός, 2 Αναισθησιολόγοι και ένας Μικροβιολόγος. Δεν υπάρχει Ακτινολόγος Ιατρός αλλά μόνο χειριστές. Δεν υπάρχει Γυναικολόγος.

Πηγή protothema.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου