Μετά τον Μιχάλη Αντώνογλου, ακόμα ένας γνωστός επιχειρηματίας του νησιού μας θα ασχοληθεί ενεργά με τις Ακαδημίες του Α.Σ. Ρόδος.
Ο λόγος για τον Ανδρέα Φυλτζανίδη, με τον σύλλογο να γνωστοποιεί την είσοδό του στο Δ.Σ. των τμημάτων υποδομής, με την ακόλουθη επίσημη ανακοίνωση:
«Το Δ.Σ της Ακαδημίας μας, συνεχώς αυξάνεται κι άλλη μια σημαντική εισχώρηση στην Ακαδημία μας, ήρθε για να κάνει την διαφορά.
Ένας ακόμα εξέχων επιχειρηματίας του νησιού μας, πρώην ποδοσφαιριστής του Α.Σ Ρόδος, του Διγενή Κοσκινού, προσωπικός φίλος και συμπαίκτης του προέδρου της Ακαδημίας μας κ. Γιάννη Κάππου, ο κ. Ανδρέας Φυλτζανίδης, αποφάσισε ενεργά να ασχοληθεί με την Ακαδημία μας, ύστερα από συζήτηση που είχε με τον κ. Κάππο.
Η παρουσία του κ. Φυλτζανίδη μας χαροποιεί ιδιαίτερα γιατί είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει το αντικείμενο, ένας άνθρωπος με όραμα που συμβαδίζει απόλυτα με τις απόψεις του κ. Κάππου και οι δύο έχουν κοινό στόχο, να αλλάξουν το επίπεδο των Ακαδημιών μας, ως προς το καλύτερο δυνατό, με την νέα χρονιά.
Ευχόμαστε στον κ. Φυλτζανίδη καλή αρχή με επιτυχία».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ