Το απόγευμα της Κυριακής πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Αγίου Γεωργίου στο Πυλί, η γενική συνέλευση και οι εκλογές της Α.Ε ΔΙ.ΑΣ. με την παρουσία αρκετών φίλων της ομάδας.
Αρχικά η απερχόμενη διοίκηση έκανε έναν απολογισμό της διετίας σε ό,τι αφορά στους στόχους αλλά και στα οικονομικά στοιχεία κρατώντας τα θετικά, όπως την κατάκτηση του Κυπέλλου Δωδεκανήσου, αλλά και την παρουσία της ομάδας στο Κύπελλο Ελλάδος.
Στην συνέχεια έγινε μια ανοιχτή συζήτηση για την ερχόμενη χρονιά, με την ομάδα να βάζει στόχο την καλή παρουσία της στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, χωρίς να είναι σε πρώτο πλάνο φυσικά η διεκδίκηση του τίτλου. Περισσότερο ο πρωταρχικός στόχος φάνηκε να είναι οι σωστές βάσεις σε ό,τι αφορά στις Ακαδημίες του συλλόγου.
Στο «τραπέζι» έπεσε και η αλλαγή του ονόματος αφού ουσιαστικά δεν υφίσταται καμία συνένωση με τον Αντίμαχο και την Κυριακή 16 Ιουνίου στις 19:00 θα γίνει γενική συνέλευση για να αποφασιστεί και επίσημα το νέο όνομα, με το Α.Ο Πυλίου να φαίνεται ως το επικρατέστερο.
Νέος πρόεδρος της ομάδας είναι ο Νίκος Μαστρομιχάλης. Τα περισσότερα μέλη της προηγούμενης διοίκησης παρέμειναν σε άλλες θέσεις, ενώ προστέθηκαν και νέοι σύμβουλοι.
Αναλυτικά το νέο Δ.Σ
Πρόεδρος: Νίκος Μαστρομιχάλης
Α’ αντιπρόεδρος – Υπεύθυνος για το γήπεδο : Θοδωρής Πίτσης
Β’ αντιπρόεδρος – Υπεύθυνος για τα οικονομικά: Θοδωρής Πάχος
Γραμματέας: Τάσος Ακύλλας
Ταμίας: Γεωργία Φορόζη
Σύμβουλοι – Υπεύθυνοι ακαδημιών: Ηλίας Παλαπάνης, Λευτέρης Σπύρου.
Υπεύθυνος τύπου: Γιώργος Πίτσης
Σύμβουλοι: Σάββας Χατζηβασίλης, Μιχάλης Πίτσης, Μιχάλης Μαρίνος, Σταμάτης Καμπουράκης, Αντώνης Ζαμάγιας, Θανάσης Καραθωμάς, Αναστάσης Κεφαλιανός.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ