ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συνάντηση Αδωνι Γεωργιάδη – προεδρείου Ε.Σ.Ε.Ε. για ζητήματα του λιανικού εμπορίου

news room 1 λεπτό ανάγνωση
744
Μέγεθος γραμμάτων

Ο Υπουρ­γός Ανά­πτυ­ξης και Επεν­δύ­σε­ων, κ. Άδω­νις Γε­ωρ­γιά­δης συ­να­ντή­θη­κε σή­με­ρα, Δευ­τέ­ρα 10 Μαΐου, με τον Πρό­ε­δρο της Ελ­λη­νι­κής Συ­νο­μο­σπον­δί­ας Εμπο­ρί­ου και Επι­χει­ρη­μα­τι­κό­τη­τας (Ε.Σ.Ε.Ε.) κ. Γιώρ­γο Κα­ρα­νί­κα συ­νο­δευό­με­νο από τους Αντι­προ­έ­δρους, κ. Σταύ­ρο Κα­φού­νη και Μα­νώ­λη Ψα­ρου­δά­κη και τον Γε­νι­κό Γραμ­μα­τέα κ. Νίκο Μπόνη, πα­ρου­σία του Υφυ­πουρ­γού Ανά­πτυ­ξης και Επεν­δύ­σε­ων, κ. Γιάν­νη Τσα­κί­ρη.

Μετά τη συ­νά­ντη­ση, ο κ. Γε­ωρ­γιά­δης δή­λω­σε:

«Μαζί με τον Υφυ­πουρ­γό Ανά­πτυ­ξης και Επεν­δύ­σε­ων, κ. Γιάν­νη Τσα­κί­ρη, δε­χθή­κα­με το προ­ε­δρείο της ΕΣΕΕ, όπου μας ετέθη το ζή­τη­μα της στή­ρι­ξης κά­ποιων κλά­δων του λια­νι­κού εμπο­ρί­ου που δέ­χθη­καν με­γα­λύ­τε­ρη ζημία λόγω επο­χι­κό­τη­τας. Ασφα­λώς η Κυ­βέρ­νη­ση εξε­τά­ζει το πως θα μπο­ρού­σε να στη­ρί­ξει τους κλά­δους εκεί­νους της οι­κο­νο­μί­ας που έχουν δε­χθεί τη με­γα­λύ­τε­ρη ζημιά λόγω της παν­δη­μί­ας και το αί­τη­μα που μας ετέθη, θα το εξε­τά­σου­με για να δούμε αν οι δια­θέ­σι­μοι πόροι επαρ­κούν για ένα τέ­τοιο εγ­χεί­ρη­μα».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.