Αθλητικά

Έφυγε ως προπονητής, έμεινε ως φίλος ο Μιχαλάκης

Ο κάθε κύκλος που ανοίγει είναι προορισμένος κάποια στιγμή να κλείσει και κάπως έτσι, μετά από τέσσερα γεμάτα και δημιουργικά χρόνια η Αναγέννηση Έμπωνα και ο Φιλήμονας Μιχαλάκης αποφάσισαν πως έφτασε το πλήρωμα του χρόνου να γράψουν τους τίτλους τέλους της μεταξύ τους συνεργασίας.
Το «διαζύγιο» ήταν μεν φιλικό, ταυτόχρονα όμως και εκατέρωθεν επίπονο, καθώς οι δύο πλευρές ανέπτυξαν κατά τη διάρκεια της κοινής τους διαδρομής ισχυρούς συναισθηματικούς δεσμούς και χώρισαν τους δρόμους τους για λόγους καθαρά πρακτικούς, που δεν σχετίζονται με τα «θέλω» τους.
Η διοίκηση του Κυριαζή Μισοδουλάκη, η οποία αναζητά τη διάδοχη κατάσταση και ελπίζει να κλείσει το θέμα του νέου προπονητή μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας, αποχαιρέτησε τον Φιλήμονα Μιχαλάκη μέσα από την παρακάτω εγκάρδια ανακοίνωση:
«Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της ποδοσφαιρικής ομάδας Μ.Α.Σ Αναγέννηση Έμπωνα αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει και δημόσια τον προπονητή Μιχαλάκη Φιλήμονα μετά την αποχώρησή του από την ομάδα μας , για την άψογη συνεργασία που είχε όλα αυτά τα χρόνια με τα μέλη του Δ.Σ. και τους ποδοσφαιριστές. Ο Φιλήμονας δέθηκε με την ομάδα, την αγάπησε και αγαπήθηκε από αυτήν και θα παραμείνει για εμάς ένας πολύ σημαντικός μας ΦΙΛΟΣ. Θεωρούμε ότι πρόσφερε τα μέγιστα από την θέση του προπονητή, στηρίζοντας την ομάδα με όλες του τις δυνάμεις συνεχώς με πάρα πολύ επιτυχημένα και αξιόλογα αποτελέσματα.
Του ευχόμαστε πάντα επιτυχίες και καλή συνέχεια στην προπονητική του σταδιοδρομία».
Σημειώνεται, πως οι Εμπωνιάτες δεν αποκλείουν την πιθανότητα να ανοίξουν την προσεχή Δευτέρα το γήπεδό τους, προκειμένου να αρχίσουν να διοργανώνουν προπονήσεις για τα παιδιά των αναπτυξιακών ηλικιών.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου