Τοπικές Ειδήσεις

Υποψήφιος για το τοπικό συμβούλιο Αφάντου ο Λαουδίκος Χρύσανθος

Oνομάζομαι Λαουδίκος Χρύσανθος, ζω και εργάζομαι στο Αφάντου και στην τουριστική περιοχή των Κολυμπίων, μια περιοχή με απεριόριστες δυνατότητες για όλους τους τομείς ανάπτυξης και δραστηριότητας. Είμαι περήφανος για την ιστορία του. Ξέρω τις δυνατότητές του, αλλά και βιώνω τις αδυναμίες του. Ακούω τα γιατί των ανθρώπων του. Το έχω ονειρευτεί στην προοπτική του, καθαρό, ασφαλές, φιλικό, σύγχρονο με όλες εκείνες τις υποδομές τουριστικές, αθλητικές, πολιτιστικές, οδικές, λιμενικές( αλιευτικό καταφύγιο Κολυμπίων) και υποδομές βελτίωσης του παραλιακού μετώπου. Για αυτό το όραμα συμμετέχω στις εκλογές της 26ης Μαΐου για το τοπικό συμβούλιο Αφάντου, γιατί έχω το σχέδιο, τη θέληση, τη δύναμη και την αγάπη να γίνει πραγματικότητα. Για αυτό το Αφάντου αξίζει να αγωνιστούμε, για να καλυτερεύσουμε τον τόπο που μεγαλώσαμε και θα ζήσουν τα παιδιά μας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

  • Χαράλαμπος Οικονόμου (USA)    11.05.2019 08:54

    Και βώ απόδημος που τη Ρόδο είμαι μισός Ακαγγελίτης μισός Φαντενός χρόνια στην αλλοδαπή, διαβάζω ούλα τα νέα που το διαδύχτιο και χαίρουμαι ! Καλό και το όνομαν του συνδιασμού σας που θυμίζει πολύ το τραγούδι “Στο μυαλό μου είσαι…” δε θυμούμαι αλλά μάλλον του Γονίδη είναι ; Εύκομαι καλήν επιτυχίαν σε όλους και όλες και καλές εκλογές χρόνια πολλά.

    Και την επόμενη μέραν να έχουν εκλεγεί ταπεινοί και φτωχοί ανθρώποι αλλά με καλά αιστήματα και όρεξην να μπεί ευταξία στον τόπο, όποιος έβγει να σιάξει τη λεοφώρο Αφάντου και την μπαραλία μας πιο.

Σχολιασμός άρθρου