Τον δικό του απολογισμό έκανε ο προπονητής του Ηρακλής 2000 Αποστόλης Γιασεμής, σχετικά με την απόλυτα επιτυχημένη χρονιά της ομάδας. Ο νεαρός κόουτς είδε φέτος τα τμήματα παίδων, παμπαίδων, κορασίδων και παγκορασίδων στα οποία είναι προπονητής να παίρνουν το εισιτήριο για τις τελικές φάσεις. Αναλυτικά, όσα είπε για την εξαιρετικά επιτυχημένη σεζόν των Καρδαμιωτών σε όλα τα πρωταθλήματα: «Φέτος, ξεκινήσαμε με γνώμονα να παίξουμε καλύτερο μπάσκετ από την προηγούμενη χρονιά και να βελτιωθούν οι αθλητές και αθλήτριες μας συνδυάζοντας παράλληλα και καλές ακαδημαϊκές επιδόσεις στο σχολείο. Συμμετείχαμε σε δυο πρωταθλήματα αγοριών (παίδες- παμπαίδες) στα οποία προκριθήκαμε στο final four αντίστοιχα παρόλο που η ομάδα των παίδων αποτελούνταν στο 90% από παμπαίδες.
Όσον αφορά στα γυναικεία τμήματα της ομάδας, οι κορασίδες- παγκορασίδες προκρίθηκαν στο final four της κατηγορίας τους. Οι παγκορασίδες μάλιστα τρεις αγωνιστικές πριν τη λήξη είχαν εξασφαλίσει την πρώτη θέση του ομίλου νήσων. Η φετινή χρονιά αγωνιστικά ήταν μία από τις καλύτερες στη σύντομη ιστορία της ακαδημίας μας καθώς σε όποιο πρωτάθλημα συμμετείχαμε βρεθήκαμε στην τελική φάση. Είμαι περήφανος για τους αθλητές και αθλήτριες μου γιατί προσπαθούν σε κάθε προπόνηση και οι κόποι τους ανταμείβονται.
Δυστυχώς για μια ακόμη χρονιά χάσαμε αρκετές προπονήσεις λόγω βροχής, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που το κρύο και άνεμος εμπόδιζαν την προπόνηση των παιδιών. Μακάρι τα επόμενα χρόνια να αλλάξει αυτή η κατάσταση και να προπονούμαστε όπως και οι περισσότερες ομάδες.
Σχετικά με την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε, φτάσαμε αισίως τις τέσσερις εβδομάδες μακριά από τα γήπεδα. Λίγη υπομονή ακόμα και ελπίζουμε σύντομα πως θα βρεθούμε πάλι με τα αγαπημένα μας πρόσωπα παίζοντας μπάσκετ. Μέχρι τότε μένουμε σπίτι, χαμογελάμε και απολαμβάνουμε τις στιγμές που περνάμε με την οικογένειά μας γιατί κι αυτές είναι μοναδικές».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ