Αθλητικά

Παρουσίαση κανονισμών στο διαδικτυακό σεμινάριο του ΑΣΙΑΘΡ

Όπως έχει προαναγγελθεί, την Κυριακή 12 Απριλίου 2020, ώρα 11:00, θα γίνει με τηλεδιάσκεψη το σεμινάριο «Παρουσίαση Κανονισμών Ιστιοπλοΐας» από τα μέλη του Αθλητικού Συλλόγου Ιστιοπλόων Ανοικτής Θάλασσας Ρόδου και διεθνείς κριτές, Γιάννη Κλείδωνα και Τάσο Φώτη. Η ανακοίνωση του ΑΣΙΑΘΡ:

«Για την παρακολούθηση της παρουσίασης θα πρέπει να εγγραφείτε σε συγκεκριμένη πλατφόρμα, ακολουθώντας τα βήματα που περιγράφονται στη σχετική ενότητα στο site του συλλόγου μέχρι το Σάββατο 11 Απριλίου 2020, ώρα 24:00.

Σας παρακαλούμε τα εξής:

Ολοκληρώσετε τη διαδικασία εγγραφής μέχρι Σάββατο βράδυ και ξεκινήστε τη σύνδεση την Κυριακή, νωρίτερα από τις 11:00 ώστε να υπάρχει χρόνος να λυθούν νωρίς οποιαδήποτε θέματα ενδεχομένως προκύψουν.

Κατά την εγγραφή σας, σας παρακαλούμε να δηλώσετε έγκυρα στοιχεία ώστε να είναι δυνατή η έγκριση της συμμετοχής σας, ενώ στη διεύθυνση email θα σας αποσταλεί ο σύνδεσμος για την παρακολούθηση της παρουσίασης.

Κατά την διάρκεια της παρουσίασης, σας παρακαλούμε να έχετε το μικρόφωνο του υπολογιστή σας κλειστό (mute).

Στην έναρξη της παρουσίασης, θα δοθούν σύντομες οδηγίες για τη συμμετοχή σας, όπως πώς τι δυνατότητες αλληλεπίδρασης υπάρχουν, πότε και πώς μπορείτε να κάνετε ερωτήματα κλπ. Για το λόγο αυτό, είναι σημαντικό να συνδεθείτε έγκαιρα.

Σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε υπολογιστή, σταθερό ή φορητό.

Προτιμήστε τη χρήση ακουστικών με μικρόφωνο, ώστε να ακούτε καλύτερα αλλά και να ακούγεστε καθαρότερα σε περίπτωση που θέλετε να θέσετε ερωτήσεις προφορικά.

Δεν χρειάζεται κάμερα».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου