15.000 χειρουργικές μάσκες συνολικά σε Νοσοκομείο και ΕΚΑΒ Ρόδου από τις 9 Μαρτίου

Από τις 9 Μαρτίου που παραδόθηκε το πρώτο φορτίο ειδών ατομικής προστασίας και υγιεινής στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου μέχρι και σήμερα, που ο Εντεταλμένος Υγείας Δωδεκανήσου Θωμάς Σωτρίλλης παρέδωσε το τέταρτο κατά σειρά φορτίο, έχουν παραδοθεί συνολικά 14.000 χειρουργικές μάσκες στο Νοσοκομείο της Ρόδου και 1.000 στο ΕΚΑΒ Ρόδου.

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου εξασφάλισε και διανέμει σταδιακά είδη ατομικής προστασίας και υγιεινής σε γιατρούς και νοσηλευτές του εθνικού συστήματος υγείας που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού. Με στόχο να ενισχύσει το προσωπικό των νοσοκομείων και κέντρων υγείας σε όλα τα νησιά του Νότιου Αιγαίου αλλά και τα πληρώματα του ΕΚΑΒ, που είναι οι άνθρωποι, οι οποίοι έρχονται σε άμεση επαφή με τα κρούσματα του κορωνοϊού, θα συνεχίσει να διαθέτει και επόμενα φορτία από προστατευτικά μέσα και είδη ατομικής υγιεινής, που έχει εξασφαλίσει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, μέσα στον εμπορικό πόλεμο που διεξάγεται λόγω της κορύφωσης της ζήτησης παγκοσμίως.

Μάλιστα, τις επόμενες μέρες πρόκειται να παραδοθούν φορτία με είδη ατομικής προστασίας και υγιεινής στα νοσοκομεία και τα κέντρα υγείας όλων των νησιών, αλλά και στους εργαζόμενους σε νευραλγικές υπηρεσίες, όπως η ΕΛΑΣ, το Λιμενικό Σώμα, η Πυροσβεστική και ο Στρατός.

Ένα σχόλιο στο 3.000 χειρουργικές μάσκες παρέδωσε σήμερα στο Νοσοκομείο Ρόδου η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

  1. Avatar Ο/Η peatdac@hotmail.com λέει:

    ti periergo pragma re paidimou !! gemato ksenodoxoys to nisi kai oloi toys spaggoramenoi !! kaboyria exoyn ta xeria toys? oute 1 enas den bgeike na pei na kseris 8a boi8iso to nosokomio tou nisioy moy. ntropi toys kai esxos! eseis ekei sthn periferia na ta blepete poy tosa xronia oyte ena prostimaki den toys xonate nw kserete pws to 70% apo autoys paranomoysas! ntropi gia toys kseftiles toys ksenodoxoys toy nisiou sas! patsaboyrides

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ