Ειδήσεις

Στην Κω ο υπ. χωρικός αντιπεριφερειάρχης Δωδ/σου Δ. Κρητικός

Στην Κω βρέθηκε την Τετάρτη 9 Απριλίου ο υπ. χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου της παράταξης «Νότιο Αιγαίο-Αρχιπέλαγος Δημιουργίας» κ. Δημήτρης Κρητικός.
Με την ευκαιρία της επίσκεψής του στο νησί, είχε συνάντηση με τον αναπληρωτή διοικητή του γενικού νοσοκομείου Κω κ. Βασίλη Στασινόπουλο, με τον οποίο συζήτησε θέματα που αφορούν τη λειτουργία του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Ειδικότερα αντικείμενο της συζήτησης αποτέλεσαν οι ελλείψεις σε ιατρικό προσωπικό με το πρόβλημα να εστιάζεται κυρίως στην απουσία παιδιάτρου ενώ όπως επισημάνθηκε πολύ σύντομα από το νοσοκομείο θα αποχωρήσει και ο καρδιολόγος.

Το νοσοκομείο όμως της Κω αντιμετωπίζει και γενικότερα προβλήματα στελέχωσης όπως και τα αγροτικά ιατρεία του νησιού, ενώ εξίσου σημαντικό είναι και το γεγονός της υποχρηματοδότησης.

Ο κ. Κρητικός είχε επίσης επαφές με υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους του συνδυασμού «Νότιο Αιγαίο, Αρχιπέλαγος Δημιουργίας», ενώ παρευρέθηκε μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής οικονομίας, κ. Αντώνη Χατζηϊωάννου, και στην ημερίδα που διοργάνωσε η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου σε συνεργασία με τον με το Κ.Ε.Κ. Γ. Γεννηματάς, με θέμα το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης της Περιφέρειας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου