Αποφασιστικής σημασίας παιχνίδι, όσον αφορά στην κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, θα δώσει σήμερα ο Φοίβος. Οι Κρεμαστενοί του Σάββα Ορφανίδη θα υποδεχθούν στις 15:30 τον Άρη Αρχαγγέλου στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής για την 22η αγωνιστική.
Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας δύο βαθμούς διαφορά από τους «κιτρινόμαυρους», γι αυτό και θέλουν το «τρίποντο» για να μεγαλώσουν την διαφορά από τους Αρχαγγελίτες, πραγματοποιώντας αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Φυσικά γνωρίζουν ότι το παιχνίδι θα είναι δύσκολο, με ιδιαιτερότητες όπως συμβαίνει σε όλα τα ντέρμπι, ωστόσο, θεωρούν ότι έχουν την ποιότητα και την εμπειρία να πάρουν το αποτέλεσμα που θέλουν, έχοντας στα υπέρ τους και τον παράγοντα έδρα.
Το ευχάριστο για τον έμπειρο τεχνικό των Κρεμαστενών είναι ότι εκτός από τους τραυματίες εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα Σωκράτη Ορφανίδη και Παντελή Μπιλιά, δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα, με όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές να είναι στην διάθεσή του προκειμένου να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.
Επομένως ο Φοίβος θα παραταχθεί πάνοπλος στο σημερινό ντέρμπι.
Τώρα όσον αφορά στην προετοιμασία, ολοκληρώθηκε χθες το μεσημέρι στο γήπεδο Κρεμαστής, με ασκήσεις ενεργοποίησης και τακτικής, με τον Σάββα Ορφανίδη να καλεί όλους τους ποδοσφαιριστές να βρίσκονται σήμερα στο γήπεδο, καθώς λίγο πριν την σέντρα θα ανακοινώσει την αποστολή και την βασική ενδεκάδα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ