ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πρόεδρος ψαράδων Καλύμνου: Έρχονται οι Τούρκοι στα νερά μας και μας διώχνουν

news room 1 λεπτό ανάγνωση
98

Για τα προ­βλή­ματα που αντι­με­τω­πί­ζουν οι Έλληνες ψαράδες από τους Τούρ­κους μίλησε ο πρό­ε­δρος της Ένωσης Μέσης και Παρά­κτιας Αλιείας της Καλύ­μνου, Κώστα Σαρού­κος, με αφορμή και το βίντεο που ήρθε στη δημο­σιό­τητα με περι­στα­τικό στα Ίμια.

«Καθη­με­ρινά ζούμε αυτό το φαι­νό­μενο», τονίζει ο κ. Σαρού­κος στον ΘΕΜΑ FM, ο οποίος υπο­γραμ­μί­ζει ότι «οι Τούρκοι έρχο­νται στα δικά μας νερά και μας διώ­χνουν». «Αυτή τη στιγμή τρία τουρ­κικά γρι-γρι ψαρεύ­ουν στα ελλη­νικά νερά», ανα­φέ­ρει χαρα­κτη­ρι­στικά, επι­ση­μαί­νο­ντας πως οι Έλληνες ψαράδες των νησιών του ανα­το­λι­κού Αιγαίου νιώθουν πως «δεν έχουν καμία προ­στα­σία».

Σχετικά με τα Ίμια, ο κ. Σαρού­κος ανέφερε ότι η βρα­χο­νη­σίδα «φυλάσ­σε­ται μόνο από τουρ­κι­κές ακταιω­ρούς και όχι από ελλη­νικά σκάφη», ενώ πρό­σθεσε ότι «η παρου­σία των Τούρκων είναι καθη­με­ρινή» χαρα­κτη­ρί­ζο­ντας «αμαρτία» να χαθούν τα νησιά αυτά.

Πηγή: newsbeast.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.