Ποδοσφαιριστής της Αναγέννησης Ασφενδιού είναι και επίσημα ο Ρωμανός Ιωαννίδης ο οποίος θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στους «πράσινους» βοηθώντας την ομάδα του Ματθαίου Θωνιάτη να κατακτήσει τον τίτλο στην Β’ Κατηγορία του ομίλου Νήσων.
Ο 25χρονος αριστερός μπακ μετά την επιστροφή του στην Κω, αγωνίστηκε τα τελευταία χρόνια στο Αντίμαχο, στην συνέχεια στην ομάδα του ΔΙ.ΑΣ., ενώ τους τελευταίους μήνες φόρεσε την φανέλα του Α.Ο. Πυλίου.
Η Αναγέννηση προσθέτει έτσι στο ρόστερ της έναν ποδοσφαιριστή που παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει την ποιότητα και τις παραστάσεις για να την βοηθήσει άμεσα στο φετινό πρωτάθλημα.































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.