Η Ένωση μας συνεχίζοντας τις δράσεις της, προχώρησε  στις 29/12/2017 με την βοήθεια των μελών της, σε συλλογή τροφίμων για την αντιμετώπιση βασικών αναγκών οικογενειών συμπολιτών μας. Η ανταπόκριση των συναδέλφων σε αυτό μας το κάλεσμα ήταν μεγάλη και για το λόγο αυτό οφείλουμε να τους ευχαριστήσουμε για την ευαισθησία που επέδειξαν. Άλλωστε οι Πυροσβέστες ως αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας και αντιλαμβανόμενοι την ανθρωπιστική κρίση που υπάρχει, δεν θα μπορούσαμε να παρακολουθούμε απαθείς.

Την ημέρα τον Θεοφανίων η Ένωση μας μέσω του Προέδρου της είχε την τύχη και ιδιαίτερη τιμή να συναντηθεί και παραδώσει τα συγκεκριμένα τρόφιμα στον πατήρ Χρήστο, ιερέα του Αγ. Παντελεήμων στη μεσαιωνική πόλη της Ρόδου, γνωρίζοντας το ανιδιοτελές του έργο και τις φιλανθρωπίες του. Άλλωστε δεν έχει χαρακτηριστεί τυχαία ως  «ο προστάτης των φτωχών».

Τον ευχαριστούμε θερμά για τα καλά του λόγια και την δύναμη που μας έδωσε να συνεχίσουμε πρωτίστως ως άνθρωποι αλλά και ως πυροσβέστες να μαχόμαστε για τον συμπολίτη μας. Δεσμευτήκαμε να είμαστε πάντα δίπλα του, συμβάλλοντας στην προσπάθεια και το έργο που επιτελεί προς την κοινωνία.

 

 

 

 

 

 

Ο Γεν. Γραμματέας                                                                              Ο Πρόεδρος

 

Δημητρακόπουλος  Ιωάννης                                                                                                 Χατζηκυριάκος Ιωάννης

 

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ