ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελαφρά τραυματίας αστυνομικός στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ έξω από το Μαξίμου

news room 1 λεπτό ανάγνωση
συγκέντρωση ΠΑΜΕ

Αστυ­νο­μι­κός της ΟΠΚΕ τραυ­μα­τί­στηκε ελαφρά κατά τη σημε­ρινή παρέμ­βαση του ΠΑΜΕ έξω από το Μέγαρο Μαξίμου.

Ο αστυ­νο­μι­κός δια­κο­μί­στηκε στο 401 Στρα­τιω­τικό νοσο­κο­μείο όπου και νοση­λεύ­ε­ται, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Τα μέλη του ΠΑΜΕ, λίγο πριν τις 9 σήμερα το πρωί, πραγ­μα­το­ποί­η­σαν δια­μαρ­τυ­ρία έξω από το Μέγαρο Μαξίμου και ανήρ­τη­σαν πανό καλώ­ντας την κυβέρ­νηση να απο­σύ­ρει το πολυ­νο­μο­σχέ­διο που περιο­ρί­ζει , όπως ανα­φέ­ρουν σε ανα­κοί­νωσή τους, τις απερ­γίες και φέρνει επέ­κταση των πλει­στη­ρια­σμών.

«Η κυβέρ­νηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ παίρ­νο­ντας τη σκυτάλη από τις προη­γού­με­νες κυβερ­νή­σεις, υλο­ποιεί με σθένος ότι εκκρε­μό­τη­τες είχαν αφήσει. Προ­χω­ράει κατά γράμμα όλες τις παραγ­γε­λίες του μεγάλου κεφα­λαίου, φέρ­νο­ντας νέο γύρο ασφυ­κτι­κών μέτρων «δημο­σιο­νο­μι­κής προ­σαρ­μο­γής» αλλά και κατα­στο­λής των εργατικών-λαϊκών αγώνων», ανέ­φε­ραν μεταξύ άλλων σε ανα­κοί­νωσή τους.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.