Αθλητικά

Γενική συνέλευση στις 23 Ιανουαρίου

Την ετήσια γενική του συνέλευση θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου ο Ποδηλατικός Όμιλος Ρόδου «Ροδήλιος», κατά την οποία θα γίνει ο απολογισμός του περασμένου έτους, ενώ θα συζητηθεί και ο προγραμματισμός για το 2015:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου «Ροδήλιος ποδηλατικός όμιλος Ρόδου» σε εφαρμογή του άρθρου 6 του ισχύοντος καταστατικού, και με απόφαση που έλαβε στην συνεδρίαση της 18 / 12 / 2014, συγκαλεί σε ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση τα μέλη του, η οποία θα γίνει την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015, στην αίθουσα Business Center του ξενοδοχείου Semiramis, με ώρα έναρξης στις 19:00 μ.μ.

Τα θέματα της Ημερησίας Διάταξης είναι τα παρακάτω.

 1. Εκλογή προεδρείου Γενικής Συνέλευσης
  2. Παρουσίαση έκθεσης πεπραγμένων 2014.
  3. Παρουσίαση οικονομικού απολογισμού χρήσης οικονομικού έτους 2014.
  4. Ανάγνωση έκθεσης Εξελεγκτικής Επιτροπής για την χρήση οικονομικού έτους 2014.
  5. Συζήτηση για τα πεπραγμένα και τον οικονομικό απολογισμό και ψηφοφορία για την απαλλαγή ή μη του Διοικητικού Συμβουλίου από κάθε διοικητική και διαχειριστική ευθύνη.
  6. Ανάγνωση προγράμματος δράσης και προϋπολογισμού και έγκριση αυτών για το έτος 2015.
  7. Διαγραφή μελών.
  8. Εξουσιοδότηση του συλλόγου μας από εκπρόσωπο μας στις γενικές συνελεύσεις της Ε.Ο.Π.
  9. Εκλογή τριμελούς εφορευτικής επιτροπής
  10. Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη επτά [7] τακτικών μελών Δ.Σ, δύο [2] αναπληρωματικών και τριών [3] μελών της εξελεγκτικής επιτροπής και δύο [2] αναπληρωματικών.

Η Γενική Συνέλευση θα βρίσκεται σε απαρτία εφόσον παρίστανται τα ½ πλέον ενός, των μελών που έχουν δικαίωμα ψήφου, και που έχουν επίσης εκπληρώσει όλες τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς το σωματείο μέχρι την ημερομηνία της συνόδου της Γενικής Συνέλευσης, σύμφωνα με το καταστατικό.

Σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την 1 / 02 / 2015, στον ίδιο χώρο και ώρα έναρξης την 19:00 μ.μ.

Ταμειακώς εντάξει θα είναι τα μέλη που έχουν καταβάλει, έστω και την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης την συνδρομή τους. Η συνδρομή για το έτος 2014, με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου έχει καθοριστεί στα 30 Ευρώ.

Παρακαλούμε τα μέλη του Συλλόγου μας να παραστούν μαζικά σ’ αυτή την κορυφαία εκδήλωση, όπου θα γίνει ο απολογισμός των πεπραγμένων και, μέσω της ανταλλαγής απόψεων, ο προγραμματισμός της δράσης μας για την επόμενη χρονιά, καθώς και η ανάδειξη νέων μελών του ΔΣ για τη διετία 2015-2016».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου