Τοπικές Ειδήσεις

Βράβευση Αποφοίτου των Εκπαιδευτήριων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» από τον Τραπεζικό Όμιλο Eurobank

Στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητας του Τραπεζικού Ομίλου Eurobank «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία», βραβεύεται κάθε χρόνο ο αριστούχος απόφοιτος από κάθε Γενικό και Επαγγελματικό Λύκειο της χώρας, που έχει συγκεντρώσει τον υψηλότερο Γενικό Βαθμό Πρόσβασης, τιμώντας τον σε ειδική τελετή βράβευσης, για την πρόοδο και την προσωπική του επιτυχία.

Φέτος στο πρόγραμμα αυτό που πραγματοποιήθηκε για 17η χρονιά, βραβεύτηκε ο αριστούχος απόφοιτος των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ», Νικόλαος Σκουμιός, ως ο μαθητής με την καλύτερη επίδοση από το σχολείο του στις πανελλήνιες εξετάσεις για το σχολικό έτος 2018-2019. Η βράβευση έγινε σε ειδική εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 2 Δεκεμβρίου 2019, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (αίθουσα Χρ. Λαμπράκη). Ο Νικόλαος Σκουμιός είναι πλέον φοιτητής στη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Συγχαίρουμε θερμά τον Νικόλαο Σκουμιό για την ιδιαίτερα σημαντική βράβευσή του. Ευχόμαστε καλή συνέχεια στις σπουδές του.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου