Με εσωτερικό «διπλό» συνεχίστηκε οροχθες η προετοιμασία του Κολοσσού εν όψει του εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου κόντρα στον Γ.Σ. Λαυρίου. Οι «θαλασσί»… αναλώθηκαν σε φιλικό αγώνα μεταξύ τους για να παραμείνουν σε καλό ρυθμό και καλή κατάσταση εν όψει της αναμέτρησης της 4ης αγωνιστικής στη Basket League. Μάλιστα, στο εσωτερικό «διπλό» έπαιξε κανονικά τόσο ο Κέβιν Τούμπα (επέστρεψε από το Βέλγιο) όσο και ο Σέρβος Μιχάιλο Άντριτς, που θα αγωνιστεί κόντρα στον Γ.Σ. Λαυρίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι στις προπονήσεις συμμετέχει κανονικά και ο αρχηγός της ομάδας Βασίλης Ξανθόπουλος, ο οποίος υπέστη κάταγμα στη μύτη και κόντρα στο Μεσολόγγι έπαιξε με ειδική προστατευτική μάσκα.
Για χθες ο προπονητής της ομάδας Ηλίας Καντζούρης είχε προγραμματίσει ρεπό στους παίκτες του για να ξεκουραστούν και από σήμερα να μπει ξανά ο Κολοσσός σε αγωνιστική εβδομάδα, εν όψει της αναμέτρησης με το Λαύριο. Η νίκη στην αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής αποτελεί επιτακτική ανάγκη για τον Κολοσσό, που θέλει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα, ενώ ήδη εκκρεμεί για τους Ροδίτες το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ηρακλή στο «Ιβανώφειο».
ΟΛΟΙ «ΚΑΘΑΡΟΙ» ΞΑΝΑ
Οι παίκτες του Κολοσσού έκαναν ξανά τις απαραίτητες εξετάσεις για τον Covid-19, όπως προβλέπει το αθλητικό πρωτόκολλο. Για μία ακόμη φορά, οι «θαλασσί» ήταν «καθαροί», ενώ θα κάνουν ξανά τα απαραίτητα τεστ την προσεχή Πέμπτη, δύο μέρες πριν το προγραμματισμένο εντός έδρας παιχνίδι με τον Γ.Σ. Λαυρίου
ΝΕΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ Ο ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ
Ένας φίλος από τα παλιά επέστρεψε στον Κολοσσό… Ο λόγος για τον ιατρό Τάσο Αντωνιάδη, ο οποίος αποτελεί το… διάδοχο του Μιχάλη Μακέστα και είναι αυτός που φροντίζει πλέον τους «θαλασσί». Ο Τάσος Αντωνιάδης επί σειρά ετών στο παρελθόν αποτελούσε μέλος του Δ.Σ. του Κολοσσού και προσέφερε επίσης τις ιατρικές του υπηρεσίες. Πλέον η επιστροφή του στα αθλητικά δρώμενα της ομάδας είναι γεγονός και έτσι είναι ξανά ο ιατρός του Κολοσσού.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ