Με τηλεδιάσκεψη θα καλυφθεί το κενό σε εκπαιδευτικούς Πληροφορικής, στα σχολεία της Νισύρου, της Τήλου και της Κάσου.
Σ’ αυτή την απόφαση κατέληξε η Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Δωδεκανήσου, προκειμένου να επιλυθεί το πρόβλημα των μαθητών της Γ΄ Λυκείου.
«Η τηλεδιάσκεψη θα γίνεται παράλληλα με τα σχολεία της Τήλου και της Κάσου» δήλωσε σήμερα στην ΕΡΤ Ρόδου ο Λυκειάρχης της Νισύρου, Γιάννης Κουλάκης, προσθέτοντας ότι η τηλεδιάσκεψη θα είναι δύο ωρών.
Σημειώνεται ότι στο ωρολόγιο πρόγραμμα το μάθημα της Πληροφορικής στην Γ΄ Λυκείου είναι 7 ώρες την εβδομάδα, καθώς είναι βασικό μάθημα για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις.
«Από το να μην κάνουν καθόλου μάθημα, κάτι είναι κι αυτό» σημείωσε ο Λυκειάρχης, τονίζοντας ότι καθηγητές βρέθηκαν -μέσω του πίνακα διορισμού- αρνήθηκαν όμως το διορισμό τους.
Εν τω μεταξύ με τη δασκάλα Αγγλικών του Δημοτικού Σχολείου Νισύρου, θα καλυφθεί το κενό στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο, ενώ πρόβλημα υπάρχει και με το κενό σε εκπαιδευτικό Φιλόλογο Ειδικής Αγωγής, κυρίως για τα παιδιά της Γ΄ Λυκείου.
Την περασμένη εβδομάδα οι μαθητές έκαναν αποχή από τα μαθήματά τους διαμαρτυρόμενοι για τα κενά, ενώ ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου και Λυκείου προειδοποιεί με κινητοποιήσεις.

, πηγή ert.gr

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ