Ειδήσεις

Neckermann: Διακοπές σε μια από τις πιο όμορφες χώρες της ΝΑ Ευρώπης, την Ελλάδα

«Απολαύστε τις διακοπές σας σε μια από τις πιο όμορφες χώρες της Νοτιανατολικής Ευρώπης, την Ελλάδα», είναι ο τίτλος του δημοσιεύματος του ταξιδιωτικού πρακτορείου Neckermann(μέλος Der Thomas Cook).

Το άρθρο αναφέρει χαρακτηριστικά : « Υπάρχουν οικονομικά τουριστικά πακέτα για Ελλάδα με καλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών. Η χώρα διαθέτει περισσότερα από 3000 ελληνικά νησιά και αρκετά από αυτά διαθέτουν απίστευτες παραλίες».

«Αξίζει να επισκεφτεί κανείς την Ελλάδα, όχι μόνο γιατί θεωρείται οικονομικός προορισμός, αλλά επειδή θα έχει κανείς την δυνατότητα να απολαύσει ηλιόλουστες παραλίες, αλλά συγχρόνως και αξιοθέατα του αρχαίου πολιτισμού της χώρας (όπως ο ναός του Διός ,Ναός της Ήρας κ.α ). Ο συνδυασμός αυτός είναι συναρπαστικός», προστίθεται στο δημοσίευμα.

Ακόμη στελέχη της Neckermann προτείνουν στους ταξιδιώτες να επιλέξουν τα τουριστικά πακέτα για την Ελλάδα. Ενδεικτικά κάποια από αυτά είναι:

Τουριστικό πακέτο για Κρήτη για 7 ημέρες διαμονή, από 264 ευρώ

Τουριστικό πακέτο για Κέρκυρα για 7 ημέρες διαμονή από 199 ευρώ

Τουριστικό πακέτο για Ρόδο για 7 ημέρες διαμονή από 296 ευρώ

Τουριστικό πακέτο για Αθήνα για 7 ημέρες διαμονή από 626 ευρώ

Τουριστικό πακέτο για Χαλκιδική για 7 ημέρες διαμονή από 281 ευρώ

Τουριστικό πακέτο για Ζάκυνθο για 7 ημέρες διαμονή από 297 ευρώ

Τουριστικό πακέτο για Κω για 7 ημέρες διαμονή από 272 ευρώ

Τουριστικό πακέτο για Σαντορίνη για 7 ημέρες διαμονή από 378 ευρώ

Τουριστικά πακέτα για Νάξο για 7 ημέρες διαμονή από 212 ευρώ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου