Ρόδος! Ένα νησί που εδώ και πολλά χρόνια κρατά τα σκήπτρα του τουρισμού χάρη στην ιστορία, στα αξιοθέατα, τις παραλίες μα κυρίως στο ανοιχτό πνεύμα και φιλόξενη καρδιά των κατοίκων της.

Η κοσμοπολίτικη Ρόδος φέτος όμως δεν έχει την εικόνα που ξέρατε! Οι επιπτώσεις από την επίδραση του COVID-19 για τους εργαζόμενους στις επιχειρήσεις τουρισμού-επισιτισμού είναι σημαντικές! Μεγάλη μερίδα του πληθυσμού βρίσκεται σε οικονομική αβεβαιότητα… Έτσι λοιπόν, ο Σύλλογος Γυναικών Σορωνής αναλογιζόμενος τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τώρα πολλοί συμπολίτες αλλά πολύ περισσότερο τον χειμώνα που θα έρθει, σκεφτήκαμε ότι πρέπει με κάποιον τρόπο να τους στηρίζουμε μέχρι να μπορέσουν να ανταποκριθούν και πάλι στις υποχρεώσεις τους. Η σκέψη μας είναι να «ταξιδέψουμε» τη Ρόδο μας, σε κάθε γωνιά της γης, κοντά σε όλους αυτούς που επιθυμούσαν να την επισκεφθούν αλλά λόγω της επιδημίας δεν τα κατάφεραν! Να τους δείξουμε τις ομορφιές της μα και το πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα χωρίς αυτούς! Και επειδή όλα γίνονται πιο όμορφα και πιο δυνατά όταν τα μοιράζεσαι, προτείναμε σε έναν άλλο φορέα να συνεργαστούμε σε αυτή μας τη δράση! Το «Care» είναι ένα φιλανθρωπικό σωματείο που πιστεύουμε, στηρίζουμε και έγινε συνοδοιπόρος μας σε πολλές προσπάθειες δικές μας και δικές τους τα τελευταία χρόνια χάριν πλούσια φιλανθρωπική δράση του! Η πρόταση μας έτυχε θετικής ανταπόκρισης! Δημιουργήσαμε μαζί το «Support Rhodes – Στηρίζω τη Ρόδο», και ζητάμε από εσάς να μας βοηθήσετε να μην αφήσουμε κανένα σπίτι, κανένα παιδί χωρίς τα απαραίτητα αυτή τη δύσκολη εποχή που βιώνουμε! Ο Σύλλογος Γυναικών Σορωνής διατηρεί από την αρχή της λειτουργίας του Κοινωνικό Παντοπωλείο και στηρίζει σε μηνιαία βάση αρκετές οικογένειες της περιοχής. Όπως καταλαβαίνετε, εδώ έχουμε να κάνουμε όμως με κάτι μεγαλύτερο! Τίποτα και κανένας δε περισσεύει! Δε ζητάμε πολλά από λίγους… Θέλουμε λίγα από πολλούς! Για να μην αδειάσουν ποτέ τα ράφια του κοινωνικού μας παντοπωλείου και ιδιαίτερα όλων αυτών που φέτος περνάνε ακόμη πιο δύσκολα!

Το κάνουμε με αγάπη και ενδιαφέρον και ελπίζουμε ότι θα είστε στο πλευρό μας! Ελάτε να βοηθήσουμε όσους μας χρειάζονται!

Ας στηρίξουμε αυτούς που με χαμόγελο μας εξυπηρετούν κάθε χρόνο στις επιχειρήσεις που επισκεπτόμαστε και ας τους επιτρέψουμε να περάσουν ένα χειμώνα με αξιοπρέπεια!

 

 

· Φιλανθρωπικό Σωματείο Care –

Τράπεζα Πειραιώς: GR16 0172 7010 0057 0109 4254 121

SWIFT/BIC:PIRBGRAA

· ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΟΡΩΝΗΣ –

Εθνική Τράπεζα: GR18 0110 8200 0000 8200 0567 154 SWIFT/BIC:ETHNGRAA

Σας ευχαριστούμε πολύ!

 

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ