Κάθετα αντίθετες στο θέμα της αναδιάρθρωσης της Super League 2, παρουσιάζονται στην πλειοψηφία τους οι ομάδες της κατηγορίας.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, 10 εξ αυτών προχώρησαν στη σύνταξη κοινής ανακοίνωσης που αναγράφει τα εξής:
«Σύμφωνα με την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της Ε.Π.Ο. που έκανε δεκτή την προσφυγή της ‘’ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ’’ με 5-0 ψήφους και ακύρωσε την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής, η οποία προέβλεπε την διεξαγωγή του Πρωταθλήματος της S.L.2. με 18 ομάδες, το Πρωτάθλημα θα γίνει κατά την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2020-2021 της Super League 2, με 12 ομάδες.
Ομοίως απερρίφθησαν και οι προσφυγές των ΠΑΕ ΚΑΣΣΙΟΠΗ και ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΟΝΤΟΥ, που αιτήθηκαν την κατάργηση της Football League και την διεξαγωγή του πρωταθλήματος της Super League 2 σε δύο ομίλους.
Σεβόμενοι τις ως άνω Αποφάσεις του Διαιτητικού Δικαστηρίου, την πλειοψηφία του οποίου απαρτίζουν εν ενεργεία ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ και οι οποίες είναι ανέκκλητες, ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ κατηγορηματικά, ότι είμεθα αντίθετοι σε οποιαδήποτε παρέμβαση από τον Υπουργό, η οποία θα καταργούσε το περιεχόμενο των αποφάσεων αυτών».
Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας mikriliga.com δεν είναι ενήμερες όλες οι ομάδες και δεν προκύπτει ο αριθμός των 10 ΠΑΕ που φέρονται να έχουν κάνει αυτήν την κίνηση. Η συγκεκριμένη ενέργεια ορισμένων ΠΑΕ αναμένεται να προκαλέσει τριγμούς στο επόμενο Δ.Σ. της διοργανώτριας το οποίο θα γίνει άμεσα μέσω της τηλεδιάσκεψης.
Να θυμίσουμε ότι 20 ομάδες, οι 12 της F.L. και οι 8 πρωταθλητές της Γ’ Εθνικής, έστειλαν ψήφισμα στον Λευτέρη Αυγενάκη αλλά και στον πρωθυπουργό για να προχωρήσουν στην αναδιάρθρωση.
Επιπλέον στην κλήρωση της Γ’ Εθνικής έγινε γνωστό το πρόγραμμα όλων των ομίλων αλλά όχι η προκήρυξη του πρωταθλήματος καθώς δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει το τοπίο σε S.L.2 και F.L.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ