Ουκ ολίγα προβλήματα δυσκολεύουν τις τελευταίες μέρες την καθημερινή δουλειά του προπονητή της Κατταβιάς, Μανώλη Φραντζή, ο οποίος θα στερηθεί στο σημερινό φιλικό παιχνίδι με τον Διαγόρα Βατίου, που θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα στο ενωσιακό γήπεδο «Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου» στο Τσαΐρι, των υπηρεσιών τουλάχιστον έξι ποδοσφαιριστών.
Την εστία των «κιτρινόμαυρων» στον σημερινό αγώνα είναι σε θέση να υπερασπιστεί μόνο ο Μανώλης Παπαβεργής, καθώς ο Τάσος Τσουρούτης αναρρώνει από τραυματισμό στον ώμο (θα χρειαστεί περίπου μία εβδομάδα για να επανέλθει), ενώ ο συνάδελφός του Δημήτρης Κυπριώτης έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις.
Ο Ανδρέας Κατσαρής ταλαιπωρείται, από το πρόσφατο φιλικό με τη Δόξα Ψίνθου, από κάκωση στο δάχτυλο του ποδιού του, ο Φανούρης Καψαλάκης είναι στρατευμένος, ενώ ο Γιώργος Μαριεττάκης βρίσκεται στην Κάρπαθο.
Στους παραπάνω προστίθεται ο Βασίλης Ζαγκότσης, ο οποίος θα υποβληθεί σήμερα σε μαγνητική τομογραφία, προκειμένου να επιβεβαιώσει πως ο τραυματισμός του στο γόνατο δεν του προκάλεσε μεγαλύτερη ζημιά από μία απλή κάκωση, όπως περιέγραψε η αρχική διάγνωση.
Τέλος, στην επισημοποίηση τριών μετεγγραφών, οι οποίες είχαν προαναγγελθεί εδώ και καιρό, προχώρησε η Κατταβιά.
Τη φανέλα του σωματείου της Νότιας Ρόδου θα φορούν τη νέα σεζόν ο 22χρονος μεσοεπιθετικός Γιάννης Αθανασόπουλος, ο συνομήλικος αδελφός του, αμυντικός μέσος Σταύρος (οι δύο ποδοσφαιριστές προέρχονται από τον Ροδιακό), καθώς και ο Αζίζ Κουλιμπαλί, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα μετά το πέρασμά του, για μία χρονιά, από την Αδελφοσύνη.

 

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ