Ειδήσεις

Κίνημα Αλλαγής για τη Μόρια: “Να παραιτηθούν οι υπεύθυνοι”

ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

“Οι πολιτικές ευθύνες της κυβέρνησης και συγκεκριμένα των υπουργών Μετανάστευσης και Ασύλου και Προστασίας του Πολίτη είναι τεράστιες”, αναφέρει το Κίνημα Αλλαγής σε σχόλιο του γραφείου Τύπου για την καταστροφική πυρκαγιά στο ΚΥΤ της Μόριας και τονίζει: “Αν υπήρξαν υποκινούμενοι προβοκάτορες, όπως υπαινίσσονται, ποιοι τους άφησαν να δράσουν ανεξέλεγκτα; Αυτοί. Πρέπει να παραιτηθούν”.

Το Κίνημα Αλλαγής εκτιμά πως η κυβέρνηση “έχασε τον έλεγχο των “δομών”. Αδιαφόρησε για την αποσυμφόρηση. Διατήρησε τις συνθήκες “ζούγκλας”. Έκρυψε το διογκούμενο πρόβλημα πίσω από επικοινωνιακά πυροτεχνήματα του αρμόδιου Υπουργείου”. Προσθέτει δε, πως “εφόσον πρόκειται για εμπρησμό, όπως όλα δείχνουν, τον λόγο έχει η Δικαιοσύνη”.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.