Στην περαιτέρω ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού του ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας ( η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για το σαββατοκύριακο 14 και 15 Σεπτεμβρίου) προχώρησε ο Κλεάνθης, προκειμένου ο προπονητής Κώστας Παπαδόπουλος να έχει επιπλέον λύσεις στην διάθεσή του.
Οι «ροσονέρι» απέκτησαν τον Μανώλη Καψαλάκη και τον Στέλιο Ζαχάρη, με τους ποδοσφαιριστές να υπογράφουν την έναρξη της συνεργασίας τους.
Ο Κλεάνθης επισημοποίησε τις δύο μετεγγραφές, ευχαρίστησε τον Δαμάγητο για την παραχώρηση του γηπέδου, ενώ εξέφρασε και τα συλλυπητήριά του για τον χαμό του Λευτέρη Σταυρή, με την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Το Δ.Σ. του Α.Ε.Σ. Κλεάνθης Παραδεισίου, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τους ποδοσφαιριστές Μανώλη Καψαλάκη και Στέλιο Ζαχάρη και τους καλωσορίζει στην οικογένεια του Κλεάνθη.
Το Δ.Σ. του Α.Ε.Σ. Κλεάνθης Παραδεισίου, ευχαριστεί το σωματείο του Δαμάγητου Θεολόγου για την παραχώρηση του γηπέδου του κατά την διάρκεια της προετοιμασίας της ποδοσφαιρικής μας ομάδας.
Το Δ.Σ. του Α.Ε.Σ. Κλεάνθης Παραδεισίου, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια, στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και προπονητή Ελευθέριου Σταυρή».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ