“Μάχη” δίνουν στο Τwitter η Όλγα Γεροβασίλη και ο Άδωνις Γεωργιάδης με φόντο τη δήλωση του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε για τη Σύνοδο των Μεσογειακών Χωρών που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Αθήνα.
“Προκλητικός ο Σόιμπλε για τη Σύνοδο του Νότου: Όταν μαζεύονται σοσιαλιστές σπάνια προκύπτει κάτι έξυπνο: άπαιχτος” έγραψε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.
“Άπαιχτος” Γεωργιάδης – Αξιοθρήνητη Νέα Δημοκρατία, απάντησε πριν από λίγο η κυβερνητική εκπρόσωπος, σχολιάζοντας την ανάρτησή του.








Σχολιασμός Άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
Υπενθύμιση:
Για την μερική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του παρακάτω παρεχόμενου συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο της Δημοκρατικής.