Στην προμετωπίδα της στρατηγικής της τοποθετεί η Νέα Δημοκρατία τα μείζονα ζητήματα της καθημερινότητας, στοχεύοντας, όπως χαρακτηριστικά έχει τονίσει ο κ. Μεϊμαράκης, στην επανεκκίνηση της πραγματικής οικονομίας.
Με τον περιορισμό της ανεργίας να αποτελεί μία από τις βασικές προτεραιότητες της αξιωματικής αντιπολίτευσης, πληροφορίες φέρνουν τη λεωφόρο Συγγρού έτοιμη να καταθέσει πρόταση, η οποία θα “δένει” τις αποκρατικοποιήσεις με ρήτρα απασχόλησης.
Όπως ανέφερε ο υποψήφιος βουλευτής Ά Αθήνας, Νικήτας Κακλαμάνης, παρουσιάζοντας πριν λίγη ώρα την καμπάνια της γαλάζιας παράταξης στο Λεκανοπέδιο της Αττικής, ο κ. Μεϊμαράκης ακόμα και στη σημερινή τηλεμαχία πρόκειται να ανακοινώσει ότι, στην περίπτωση που αναλάβει την πρωθυπουργία της χώρας, θα δημιουργήσει ένα συγκεκριμένο πλαίσιο για όσους επενδυτές στρέψουν το βλέμμα τους προς την Ελλάδα.
Κατά τον κ. Κακλαμάνη, καμία ιδιωτικοποίηση δε θα προχωρά, εάν προηγουμένως ο επενδυτής δεν υπογράψει συγκεκριμένη ρήτρα απασχόλησης, η οποία θα τον δεσμεύσει πως όχι μόνο δε θα προχωρήσει σε καμία απόλυση εργαζομένου, αλλά θα δημιουργήσει συγκεκριμένο αριθμό νέων θέσεων εργασίας, προκειμένου να παταχθεί η ανεργία.
































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.