Συζήτηση για αρκετή ώρα είχαν χθες στο τηλέφωνο ο προπονητής της Κ.Α.Ε. Μιχάλης Κουταλιανός και ο νέος διοικητικός τεχνικός σύμβουλος της ομάδας Μάκης Δενδρινός. Ο έμπειρος προπονητής έμαθε από πρώτο χέρι και συγκεκριμένα από τον κόουτς των «θαλασσί» όλα τα δρώμενα της ομάδας τον τελευταίο καιρό και φυσικά οι δυο τους συζήτησαν επί παντός επιστητού και με αφορμή την καλύτερη δυνατή λειτουργία της ομάδας στο αγωνιστικό κομμάτι. Ο Μάκης Δενδρινός θα πλαισιώσει το τεχνικό team του Κολοσσού ως τεχνικός σύμβουλος και μαζί με τον προπονητή Μιχάλη Κουταλιανό, τον άμεσο συνεργάτη του Στάθη Νεραντζάκη και τον γυμναστή Μάριο Γρεμμενά, θα αποτελέσουν το προπονητική επιτελείο της ομάδας.
Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά ο Μάκης Δενδρινός θα βρίσκεται κανονικά στη Ρόδο από την έναρξη της προετοιμασίας και δηλώνει πανέτοιμος να ανταποκριθεί στα νέα του καθήκοντα. Από κει και πέρα ο Μιχάλης Κουταλιανός συνεχίζει το «ψάξιμο» για τη νέα ομάδα που σκοπεύει να δημιουργήσει. Τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο στο ρόστερ του Κολοσσού βρίσκονται μόλις δύο αθλητές. Ο λόγος για τον Τέιλορ Σμιθ που παρέμεινε στο «Βενετόκλειο» και τον Άγγελο Τσάμη, ο οποίος έχει συμβόλαιο και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Οι υπόλοιποι τρεις αθλητές που θα πάρουν σειρά είναι ο Γιάννης Γεωργαλλής, ο Χριστόφορος Στεφανίδης και ο Νώντας Παπαντωνίου. Και με τους τρεις συνεχίζονται οι συζητήσεις, ενώ η πρόθεση του Κολοσσού είναι η παραμονή τους στη Ρόδο και τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Φυσικά το κύριο μέλημα του Μιχάλη Κουταλιανού είναι να κλείσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το ρόστερ της ομάδας. Η προετοιμασία θα ξεκινήσει μετά τις 20 Αυγούστου και μέχρι τότε αναμένεται να γίνουν αρκετές μετεγγραφικές κινήσεις στο «θαλασσί» στρατόπεδο. Στις τάξεις του Κολοσσού όλοι βρίσκονται στην κυριολεξία επί ποδός, αφού σε σύντομο χρονικό διάστημα θα πρέπει να «χτιστεί» η νέα ομάδα, που θα παρουσιαστεί για ένατη χρονιά στα μεγάλα «σαλόνια» της Basket League. Ο Μιχάλης Κουταλιανός και οι συνεργάτες του παρακολουθούν συνεχώς dvd με ξένους αθλητές, με τη μηχανή του Κολοσσού να έχει πάρει μπροστά για τα καλά.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ