Θερμά συγχαρητήρια έδωσε μέσω twitter και στα ελληνικά ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, στον νέο ομόλογό του Νίκο Δένδια, αναφέροντας ότι είχαν εργαστεί μαζί για πολλά χρόνια στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης.
Στο μήνυμά του, ο Τούρκος ΥΠΕΞ αναφέρει: «Συγχαίρω ειλικρινά τον Νίκο Δένδια, ο οποίος ορίστηκε υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας. Συνεργαστήκαμε για πολλά χρόνια στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης. Τώρα θα εργαστούμε και πάλι μαζί για την περαιτέρω προώθηση των σχέσεων συνεργασίας μας».









Σχολιασμός Άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
Υπενθύμιση:
Για την μερική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του παρακάτω παρεχόμενου συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο της Δημοκρατικής.