Ακόμα έναν ποδοσφαιριστή πρόσθεσε στις τάξεις του ο Διγενής, ενισχύοντας περαιτέρω το έμψυχο δυναμικό του, ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.
Οι Κοσκινιάτες απέκτησαν τον μέσο Ραφαήλ Θαρρενό που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε σε Φοίβο και Ηρακλή Μαριτσών στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.
Η διοίκηση του συλλόγου, συναντήθηκε μέσα στο σαββατοκύριακο με τον νεαρό μέσο, τακτοποιώντας τις τελευταίες λεπτομέρειες που είχαν απομείνει, από την προφορική συμφωνία που έχει επιτευχθεί την Παρασκευή, με τον Θαρρενό να υπογράφει την ένταξή του στο έμψυχο δυναμικό του Διγενή.
Ο σύλλογος επισημοποίησε την μετεγγραφή με την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Η διοίκηση του συλλόγου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή στην οικογένειά του και την συμμετοχή στην νέα χρονιά με την μπλούζα του ΄΄τοξοβόλου΄΄, του μεσοεπιθετικού Ραφαήλ Θαρρενού. Του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν».
Να σημειώσουμε ότι ο νεαρός μέσος επιστρέφει στους Κοσκινιάτες για να τους ενισχύσει στην σεζόν 2018-2019, αφού είχε ξεκινήσει την αθλητική σταδιοδρομία από τα τμήματα υποδομής του Διγενή.
Ο Θαρρενός είναι τρίτη μετεγγραφή για τον σύλλογο, καθώς είχαν προηγηθεί του Ρεΐση Μαΐλη και του Γιώργου Γιαννακόπουλου.
Από εκεί και πέρα, οι Κοσκινιάτες αναζητούν στην αγορά δύο ποδοσφαιριστές που θα αγωνίζονται στην αριστερή πτέρυγα, καθώς εκεί έχει εντοπίσει κενά ο προπονητής Σάσα Γιόνοβιτς, ενώ θα αναμένουν τις εξελίξεις και στην περίπτωση του Αντώνη Κετσέ, ο οποίος θα ξεκινήσει προετοιμασία με τον Διαγόρα στον οποίο ανήκει.
Τώρα όσον αφορά στην προετοιμασία του συλλόγου για το νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, αναμένεται να ξεκινήσει την Δευτέρα 30 Ιουλίου.
Τέλος, να σημειώσουμε ότι στις 15 Ιουλίου αρχίσουν οι εκδηλώσεις που έχει προγραμματίσει ο Διγενής την θερινή περίοδο, ενώ την Δευτέρα 16 Ιουλίου στην Αγία Μαρίνα Κοσκινού θα τραγουδήσει ο Μηνάς Λεντής.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ