Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η υλοποίηση του προγραμματισμού από τους ανθρώπους του Απόλλωνα Καλυθιών, σύμφωνα πάντα με τις εισηγήσεις του προπονητή Κώστα Καμπούρη, ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.
Όπως είχε αποκαλύψει στις 5 Ιουνίου η «δσπορ», στο μετεγγραφικό στόχαστρο του συλλόγου βρισκόταν ο Στέργος Χατζηκοσμάς που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον Κλεάνθη από τον οποίο και έμεινε ελεύθερος.
Στις 30 Ιουνίου η «δσπορ», αποκάλυψε ότι ο ποδοσφαιριστής συμφώνησε με τους Καλυθενούς και απέμεναν τυπικές λεπτομέρειες προς διευθέτηση, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή.
Τα ρεπορτάζ της «δσπορ», επιβεβαιώθηκαν, καθώς μέσα στο σαββατοκύριακο η διοίκηση του Απόλλωνα συναντήθηκε με τον Στέργο Χατζηκοσμά, τακτοποιώντας τις τελευταίες λεπτομέρειες, με τον έμπειρο ακραίο μεσοεπιθετικό να υπογράφει την ένταξή του στο έμψυχο δυναμικό των Καλυθενών.
Ο σύλλογος επισημοποίησε την μετεγγραφή, με την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Απόλλωνα Καλυθιών τον Στέργο Χατζηκοσμά και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ