Ποδοσφαιριστής του Αστέρα Παστίδας, ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας, είναι και τυπικά ο ακραίος αμυντικός Νίκος Μοσχής.
Ο ποδοσφαιριστής λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων αποδεσμεύθηκε από τον Διαγόρα Βατίου όπου αγωνιζόταν στα τελευταία χρόνια, καθώς δεν θα μπορούσε να είναι συνεπής με τις υποχρεώσεις της ομάδας στην Α’ Κατηγορία.
Οι Παστιδενοί τον είχαν προσεγγίσει πριν από αρκετές ημέρες, εκφράζοντας το ενδιαφέρον για τις υπηρεσίες του, με τις δύο πλευρές να ξεκινάνε τις διαπραγματεύσεις, που οδήγησαν σε προφορική συμφωνία.
Το βράδυ του Σαββάτου, η διοίκηση του Αστέρα συναντήθηκε εκ νέου με τον Νίκο Μοσχή, όπου τακτοποιήθηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες, με τον έμπειρο ακραίο αμυντικό να υπογράφει την έναρξη της συνεργασίας του, θέτοντας τις υπηρεσίες του στην διάθεση του προπονητή Χρυσόστομου Χάσταλη.
Με την απόκτηση του Νίκου Μοσχή, οι Παστιδενοί έφτασαν τις έξι μετεγγραφές για την περαιτέρω ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού τους, καθώς είχαν προηγηθεί αυτές των Αλιάι, Λενιού, Τομάζου, Μακαρούνα και Ζωάννου.
Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», ομάδα του νησιού μας που θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής στην σεζόν 2018-2019, έχει προσεγγίσει τον Αστέρα, εκφράζοντας το ενδιαφέρον της για την απόκτηση ενός νεαρού ταλαντούχου ποδοσφαιριστή που το όνομά του δεν έχει διαρρεύσει, με τις εξελίξεις όμως να αναμένονται μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ