Ειδήσεις

Για βιασμό 17χρονης συνελήφθησαν δυο 24χρόνοι στην Κω

Για βιασμό 17χρονης Βρετανίδας κατηγορούνται δύο 24χρονοι Αμερικανοί, οι οποίοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω.
Σύμφωνα με την καταγγελία της 17χρονης, γνώρισε τους δύο κατηγορούμενους στο ξενοδοχείο στο οποίο διαμένει και συνδιασκέδαζαν. Δέχτηκε να τους ακολουθήσει στο δωμάτιό τους και εκεί, όπως υποστήριξαν, την βίασαν. Οι ίδιοι αρνούνται τα όσα τους καταλογίζει και υποστηρίζουν ότι ήρθαν σε ερωτική συνεύρεση μαζί της, με την θέλησή της.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.