Ειδήσεις

Συναντήσεις της κυρίας Αννας Ζωάννου για την κάλυψη αναγκών του συσσιτίου

Την Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Ρόδου πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Αντιδημάρχου κ. Ζωάννου Άννας και του Προέδρου του Δ.Ο.Π. κ. Πετράκη Σωτηρίου με το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Λαϊκών Αγορών Δήμου Ρόδου και συγκεκριμένα με τον Πρόεδρο κ. Δημήτρα Νικόλαο, τον Αντιπρόεδρο κ. Χατζησάββα Σάββα και τα μέλη κ. Λάκατα Θεοδώρα ,κ. Καραγιάννη Τσαμπίκο και κ. Ζαφείρη Μιχάλη .
Θέμα της συνάντησης ήταν η λειτουργία του συσσιτίου κατά τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο που λόγω των χρονοβόρων διαδικασιών του διαγωνισμού προκύπτει πρόβλημα στις προμήθειες οπωρικών, λαχανικών και φρούτων .
Το Διοικητικό Συμβούλιο ανταποκρίθηκε θετικά και διαβεβαίωσε τους εκπροσώπους του Δήμου για τη λύση του προβλήματος ,με την κάλυψη εκ μέρους τους ,των ειδών που απαιτούνται τόσο ποσοτικά όσο και ποιοτικά .
Η Αντιδήμαρχος , ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και το προσωπικό του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Ρόδου ,εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες στον Πρόεδρο , Αντιπρόεδρο και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Λαϊκών Αγορών Ρόδου για τη σημαντική τους προσφορά, εύχονται να είναι καλά και πάντα να τους διακατέχει το αίσθημα της αλληλεγγύης .

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου