Ειδήσεις

Η Πάτμος ενημερώνει τους επισκέπτες της

Λόγω των πολιτικών και οικονομικών εξελίξεων στην Ελλάδα την τελευταία χρονική περίοδο, η Τουριστική Επιτροπή Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Πάτμου θα ήθελε ενημερώσει για τα ακόλουθα τους επισκέπτες του νησιού και όλους όσους ενδιαφέρονται να προβούν σε κρατήσεις:

“Όπως ανακοινώθηκε από την υπουργό Τουρισμού στις 29 Ιουνίου, ο έλεγχος των κεφαλαίων (capital control) που τέθηκε από την ελληνική κυβέρνηση δεν επηρεάζει τις συναλλαγές ή τις αναλήψεις από τα ATM για όσους χρησιμοποιούν πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες, οι οποίες έχουν εκδοθεί στο εξωτερικό (για αναλήψεις με κάρτες που έχουν εκδοθεί στο εσωτερικό εφαρμόζονται οι περιορισμοί που έχουν τεθεί από την Ελληνική Κυβέρνηση). Επομένως, οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν τις κάρτες τους τόσο στα ATM όσο και στις συναλλαγές τους κατά τη διαμονή τους στην Πάτμο στα ξενοδοχεία και στα διάφορα εμπορικά καταστήματα και τις διάφορες παροχές υπηρεσιών.

Επιπλέον, είμαστε σε θέση να ενημερώσουμε όλους τους τωρινούς και μελλοντικούς επισκέπτες της Πάτμου ότι το νησί διαθέτει πλήρη επάρκεια καυσίμων και πλήρη πρόσβαση σε όλα τα προϊόντα και υπηρεσίες που απαιτούνται, ώστε να εξασφαλίσουν την απόλυτη ικανοποίηση του εκάστοτε επισκέπτη.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου