Τοπικές Ειδήσεις

Ανακοίνωση του Δήμου Ρόδου για τα Βeach Bars και τις έρευνες που διενεργούνται

Με τον πλέον σαφή και κατηγορηματικό τρόπο η δημοτική αρχή με ανακοίνωση που εξέδωσε καθιστά σαφές ότι βλάπτεται η τουριστική εικόνα της Ρόδου από την παραφιλολογία και τον λαϊκισμό κάποιων που προσπαθούν να εξυπηρετήσουν τα μικροπολιτικά τους συμφέροντα με την διαβόητη υπόθεση της λειτουργίας των Beach Bars.

Πιο συγκεκριμένα στην ανακοίνωση που εκδόθηκε αναφέρονται τα εξής:

Ανακοίνωση Δήμου Ρόδου

Απαντώντας στην παραφιλολογία και τον λαϊκισμό κάποιων που προσπαθούν να εξυπηρετήσουν τα μικροπολιτικά τους συμφέροντα, αδιαφορώντας για το ότι με υπερβολές και ψέματα βλάπτουν την τουριστική εικόνα της Ρόδου, ξεκαθαρίζουμε τα εξής:

Στο Δήμο Ρόδου, εργαζόμαστε καθημερινά και χωρίς εκπτώσεις, τόσο για την οικονομική ανάπτυξη του νησιού μας, όσο και για τον απόλυτο σεβασμό των δικαιωμάτων των συμπολιτών μας. Επιδιώκοντας την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής στο νησί μας και προστατεύοντας ταυτόχρονα το περιβάλλον, απέναντι σε κάθε λογής συμφέροντα.

Ιδιαίτερα για τις παραλίες μας, είναι γνωστό ότι ο Δήμος δεν έχει καμία δικαιοδοσία να κάνει κατεδαφίσεις, πολλώ δε μάλλον να χρεώνεται ευθύνες άλλων φορέων.

Παρά το περιπεπλεγμένο νομικό καθεστώς, ως Δήμος Ρόδου λειτουργούμε άμεσα και στοχευμένα, μέσα στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μας, πάντα με γνώμονα τη νομιμότητα και την ευημερία του νησιου μας.

 

 

 

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου