Την 08-06-2021 το μεσημέρι συνελήφθη στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου, 38χρονος ημεδαπός, ο οποίος προέβαινε σε εγκατάσταση ξύλινης κατασκευής σε τμήμα αιγιαλού.
Την 08-06-2021 το απόγευμα συνελήφθησαν στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιαλυσού, τέσσερις αλλοδαποί ηλικίας από 55 έως 75 ετών, οι οποίοι το μεσημέρι της 07-06-2021 αφαίρεσαν δύο κινητά τηλέφωνα από επιχείρηση με τη μέθοδο της απασχόλησης.








Σχολιασμός Άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
Υπενθύμιση:
Για την μερική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του παρακάτω παρεχόμενου συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο της Δημοκρατικής.