ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

7 άτομα στο εδώλιο για διενέργεια παράνομου Poker

Δαμιανός Αθανασίου 1 λεπτό ανάγνωση

Στο εδώ­λιο του Μο­νο­με­λούς Πλημ­με­λειο­δι­κεί­ου Ρόδου θα κα­θί­σουν την Δευ­τέ­ρα 7 άτομα για διε­ξα­γω­γή πα­ρά­νο­μου παί­γνιου την 31η Μαρ­τί­ου 2018.

Πιο συ­γκε­κρι­μέ­να, την 23.20 ώρα της 31ης Μαρ­τί­ου 2018 πραγ­μα­το­ποι­ή­θη­κε αιφ­νι­δια­στι­κός έλεγ­χος σε πα­ρα­δο­σια­κό κα­φε­νείο στην οδό Κο­δριγ­κτώ­νος και συ­νε­λή­φθη­σαν μία Ου­κρα­νή, ο 65χρο­νος σύ­ζυ­γός της, ένας 54χρο­νος Αλ­βα­νός, ένας 35χρο­νος Ρο­δί­της, ένας 38χρο­νος Ρο­δί­της κι ένας 28χρο­νος Αλ­βα­νός, που συμ­με­τεί­χαν στην διε­ξα­γω­γή «Τexas Hold’em», με μάρ­κες, που βρέ­θη­καν και κα­τα­σχέ­θη­καν.

Κα­τα­σχέ­θη­κε ακόμη το χρη­μα­τι­κό ποσό των 405 ευρώ και 6 τρά­που­λες.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.