Τοπικές Ειδήσεις

Οι εργασίες που πραγματοποιήθηκαν στο ιστορικό κτίριο του «Καζουλλείου»

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την επαναλειτουργία του 2ου Γενικού Λυκείου Ρόδου – «Καζουλλείου», μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα τηλεκπαίδευσης, εξαιτίας της πανδημίας που πλήττει ολόκληρο τον πλανήτη, προγραμματίσαμε ορισμένες εργασίες. Η πρώτη μεγάλη εργασία ήταν ο φωτισμός του ιστορικού κτιρίου του «Καζουλλείου». Με τον φωτισμό αυτό αφενός θέλαμε να πετύχουμε μια διαφορετική νυχτερινή όψη του σχολείου για τους κατοίκους και τους περίοικους και αφετέρου πιστεύουμε ότι το φωτισμένο κτίριο δημιουργεί ένα αίσθημα ασφάλειας σε όλους.

Στη συνέχεια, σειρά είχαν η περιποίηση του κήπου, ο καθαρισμός των παρτεριών και το κλάδεμα των δέντρων, ώστε να υποδεχθούμε τους μαθητές σε μια καθαρή και περιποιημένη αυλή.

Όλα τα παραπάνω δεν θα μπορούσαν να γίνουν χωρίς την υποστήριξη του Δήμου της Ρόδου. Θέλουμε λοιπόν να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα το τμήμα των ηλεκτρολόγων των τεχνικών υπηρεσιών, καθώς και την υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου Ρόδου για τις υπηρεσίες που προσέφεραν.

Με εκτίμηση,

οι εκπαιδευτικοί του 2ου ΓΕ.Λ. Ρόδου

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου