Αθλητικά

Επτά αγώνες από τον Φιλίνο Κω

Ο ΚΑΟ Φιλίνος Κω θα διοργανώσει το 1ο STAMOGLOU BIANCHI CUP σε συνεργασία με το Δήμο Κω και τη Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με έγι αγώνες ποδηλασίας και έναν τριαθλητικό

Οι αγώνες θα είναι μόνο παιδικοί (εκτός τις 9 Ιουνίου που είναι open, αλλά και διασυλλογικός) για ηλικίες από 5-17 ετών. Κάθε κατηγορία θα πρέπει να έχει 10 συμμετοχές. Οι ημερομηνίες των αγώνων:

14 Απριλίου
9 Ιουνίου
25 Ιουνίου
7 Ιουλίου
17 Αυγούστου
7 Σεπτεμβρίου
1 Δεκεμβρίου

Οι κατηγορίες των συμμετεχόντων:
5-8 ετών
8-10 ετών
10-12 ετών
12-14 ετών
14-17 ετών

Η βαθμολογία κάθε κατηγορίας θα είναι ως εξής:
1ος 10 βαθμοί
2ος 8 βαθμοί
3ος 6 βαθμοί
4ος 5 βαθμοί
5ος 4 βαθμοί
4ος 3 βαθμοί
5ος 2 βαθμοί

και όσοι ξεκινούν τον αγώνα ακόμα και αν δε τερματίζουν, θα παίρνουν από έναν βαθμό. Επίσης κάθε συμμετοχή πριμοδοτείται με 5 βαθμούς.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 10 € για όσους δεν πληρώνουν συνδρομή στην ακαδημία ποδηλασίας του Φιλίνου.

Δηλώσεις συμμετοχής έως τις 20.00 κάθε Τρίτη πριν από κάθε αγώνα στο email:
4×4@4wd-hellas.gr

Η ανακοίνωση του Φιλίνου: «Ευχαριστούμε το προπονητικό team του συλλόγου μας για όσα προσφέρει στα παιδιά μας Ταμάρα Τουμπαζή,Μάνο Πεδιαδιτάκη, Κώστα Ζαμάγια και Λευτέρη Αλεξιάδη αλλά και όλους τους χορηγούς που μας στηρίζουν από τη μέρα που
ξεκινήσαμε τις ακαδημίες μας αλλά και τα ποδηλατικά τμήματα ενηλίκων ανδρών και γυναικών. Ευχαριστούμε τους: ΕΜΜ.ΣΤΑΜΟΓΛΟΥ και ΥΙΟΙ ΟΕ, HONDOS CENTER ΚΩ ΚΑΛΥΜΝΟΥ, DEPRESSO CAFE, ZAMAN FU, SKIPPER, www.qup.gr, φούρνος ΓΙΑΝΝΙΩΤΙΚΟ στην Κω, ζαχαροπλαστείο ΚΑΣΣΑΡΑΣ, COMPUTER LAND, ΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝΚΩ».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου