Ειδήσεις

Τη συμπαράστασή της στο δίκαιο αγώνα των πολιτών της νότιας Ρόδου εκφράζει η παράταξη Χατζημάρκου

Οι δίκαιες κινητοποιήσεις των κατοίκων των περιοχών της Ν. Ρόδου και του Ατταβύρου, εκφράζουν το αναφαίρετο και επιτακτικό δικαίωμα τους στην άμεση και ακώλυτη πρόσβαση στο αγαθό της υγείας.
Η υποστελέχωση σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας των ανωτέρω περιοχών, σε συνδυασμό με την απουσία ασθενοφόρου, καθιστούν ανήσυχους και αυξάνουν το αίσθημα της ανασφάλειας των κατοίκων.

Ο κ. Γιώργος Χατζημάρκος Υποψήφιος Περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου του συνδυασμού “ΜΠΡΟΣΤΑ το Νότιο Αιγαίο” και κ. Χαράλαμπος Κόκκινος επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου και υποψήφιος χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου του Συνδυασμού “ΜΠΡΟΣΤΑ το Νότιο Αιγαίο”, συμμετείχαν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Ρόδου ενώ ο κ. Γιώργος Χατζημάρκος συμμετείχε και στην Λαική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε για το σκοπό αυτό στον Εμπωνα το βράδυ της Δευτέρας.

Ο επικεφαλής του Περιφερειακού Συνδυασμού “ΜΠΡΟΣΤΑ το Νότιο Αιγαίο” και το σύνολο των στελεχών του, εκφράζουν τη συμπαράστασή τους στο δίκαιο αγώνα και στο αίτημα των πολιτών της νότιας Ρόδου και του Ατταβύρου.

Καλούμε την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και τους φορείς της Αυτοδιοίκησης να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα ώστε να ανταποκριθούν άμεσα στις υποχρεώσεις τους
γιατί με το δημόσιο αγαθό της υγείας δεν παίζουμε…

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου