Τοπικές Ειδήσεις

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Ρόδο λόγω παρελάσεων

Ανακοινώνεται ότι, την Κυριακή 12-03-2023, λόγω παρελάσεων για τον εορτασμού της Επετείου της 7ης Μαρτίου 1948 στη Ρόδο θα ισχύσουν οι εξής κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Α) Στην πόλη της Ρόδου, κατά το χρονικό διάστημα από 08.00’ έως 13.00’ ώρα δεν θα επιτρέπεται η στάθμευση των οχημάτων στην πλατεία Ελευθερίας και επί της οδού 7ης Μαρτίου από την πλατεία Σύμης έως τη συμβολή της με τη Γ. Παπανικολάου. Επίσης, το χρονικό διάστημα από 10.30’ έως 13.00’ δε θα επιτρέπεται η κυκλοφορία των οχημάτων στα τμήματα των ακόλουθων οδών: · Επί της 7ης Μαρτίου, από την πλατεία Σύμης έως τη συμβολή της με τη Γ. Παπανικολάου · Επί της Γ. Παπανικολάου, από την Αμερικής έως τη συμβολή της με την 7ης Μαρτίου · Επί της πλατείας Ελευθερίας · Επί της Ιερού Λόχου, από την Αμερικής έως τη συμβολή της με την 7ης Μαρτίου · Επί της Αλ. Παπάγου, από την Γ. Αβέρωφ έως τη συμβολή της με την 7ης Μαρτίου · Επί της Εθελοντών Δωδεκανησίων, από την 25ης Μαρτίου έως τη συμβολή της με Ιερού Λόχου

Β) Στο Παραδείσι, κατά το χρονικό διάστημα από 10.30’ έως 12.00’ ώρα δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία των οχημάτων επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας και συγκεκριμένα στη συμβολή της με την περιφερειακή Αεροδρομίου, από την είσοδο έως και την έξοδο του Δημοτικού Διαμερίσματος Παραδεισίου. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της περιφερειακής οδού Αεροδρομίου.

Γ) Στην Κρεμαστή, κατά το χρονικό διάστημα από 10.00’ έως την ολοκλήρωση των εκδηλώσεων δεν θα επιτρέπεται η στάθμευση και κυκλοφορία των οχημάτων επί της Λεωφόρου Ελευθερίας και συγκεκριμένα από τον Ιερό Ναό της Κοίμησης Θεοτόκου έως τη συμβολή της με την οδό Παπαγιάννη. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της επαρχιακής οδού Κρεμαστής – Μαριτσών και τη συμβολή της προς τον Αερολιμένα Ρόδου.

Δ) Στην Παστίδα , κατά το χρονικό διάστημα από 10.30’ έως 13.00’ ώρα δεν θα επιτρέπεται η στάθμευση και η κυκλοφορία και των οχημάτων επί της οδού Ταξιαρχών και συγκεκριμένα από το Κοινοτικό Κατάστημα μέχρι την Πλατεία Αστέρα. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από παράπλευρες οδούς.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου