Αθλητικά

Διαγόρας: Αναβάλλονται οι εορταστικές εκδηλώσεις

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (1)

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Διαγόρας, ενημέρωσε ότι αναβάλλονται οι εορταστικές εκδηλώσεις που είχαν προγραμματίσει για τις 24 και 24 Μαρτίου, με αφορμή την συμπλήρωση 115 χρόνων από την ίδρυση του, λόγω κορωνοϊού.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Mε αφορμή τα προληπτικά μέτρα που ανακοίνωσε η Κυβέρνηση και που ισχύουν από σήμερα (σ.σ. Δευτέρα) και για διάστημα τεσσάρων εβδομάδων, σχετικά με την επιδημία του κορωνοϊού, η διοίκηση του Γ.Σ. Διαγόρας ανακοινώνει την αναβολή των προγραμματισμένων εκδηλώσεων στις 24 και 25 Μαρτίου 2020 στην Ρόδο, στο πλαίσιο του εορτασμού των 115 χρόνων από την ίδρυση του σωματείου.
Ο ‘’γηραιός’’ ζητά την κατανόηση των μελών και φίλων του, όπως και όλων των Ροδιτών.
Τα έκτακτα μέτρα αφορούν στη συγκράτηση της τοπικής μετάδοσης του νέου κορωνοϊού και στα οποία καλούμαστε να πειθαρχήσουμε για το καλό όλων μας».

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.