ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Καμμένος: Ο Άκης είναι «τροχαία παράβαση» μπροστά στα όσα έχουν κάνει οι άλλοι (video)

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Καμμένος

«Ο Τσο­χα­τζό­που­λος είναι μέσα για τρο­χαία πα­ρά­βα­ση σε σχέση με όσα έχουν κάνει άλλοι″! Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμ­μέ­νος έριξε βόμβα μι­λώ­ντας για τους εξο­πλι­σμούς.

Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμ­μέ­νος μιλά για την πε­ρι­βό­η­τη πλέον “ομάδα αδιά­φθο­ρων” που ερευ­νά όλους τους εξο­πλι­στι­κούς φα­κέ­λους. Απο­κα­λύ­πτει πως δη­μιουρ­γή­θη­κε “εντός 10 λε­πτών” και γιατί τους έδωσε τα κλει­διά του γρα­φεί­ου του!

Σε συ­νέ­ντευ­ξή του στο tvkosmos ο Πάνος Καμ­μέ­νος εξη­γεί γιατί έστει­λε στον ει­σαγ­γε­λέα την υπό­θε­ση των ελι­κο­πτέ­ρων NH-90 αλλά και αυτή των υπο­βρυ­χί­ων .

Για τα NH-90 έκανε λόγο για μίζα 41 εκα­τομ­μυ­ρί­ων.

Για τα υπο­βρύ­χια δεν απέ­κλει­σε το θέμα των τε­χνι­κών προ­βλη­μά­των τους να “έκλει­σε πο­λι­τι­κά”. Δη­λα­δή να δε­χτή­κα­με την πα­ρα­λα­βή με αντάλ­λαγ­μα “λίγο πα­ρα­πά­νω ΕΣΠΑ”, όπως είπε χα­ρα­κτη­ρι­στι­κά.

Ο ΥΕΘΑ είπε χα­ρα­κτη­ρι­στι­κά για τις ευ­θύ­νες που υπάρ­χουν ότι «ο Άκης Τσο­χα­τζό­που­λος είναι μέσα για τρο­χαία πα­ρά­βα­ση σε σχέση με όσα έχουν κάνει άλλοι″!

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.