ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συνελήφθη 32χρονος για κλοπές και κατοχή ναρκωτικών στη Ρόδο

news room 1 λεπτό ανάγνωση
αστυνομία

Συνε­λή­φθη χθες (Τετάρτη 8 Φεβρουα­ρίου 2023) το πρωί στη Ρόδο, από αστυ­νο­μι­κούς της Υπο­διεύ­θυν­σης Ασφα­λείας Ρόδου, 32χρονος ημε­δα­πός σε βάρος του οποίου σχη­μα­τί­σθηκε δικο­γρα­φία για διά­πραξη κλοπών και κατοχή ναρ­κω­τι­κών ουσιών.

 

Ειδι­κό­τερα, όπως δια­κρι­βώ­θηκε στο πλαίσιο αστυ­νο­μι­κής έρευνας, το χρονικό διά­στημα από την 2 έως την 7 του τρέ­χο­ντος μήνα ο δράστης εισήλθε από παρά­θυρα σε τρεις κατοι­κίες και προέβη στην αφαί­ρεση αντι­κει­μέ­νων σε δύο περι­πτώ­σεις από αυτές.

 

Στην κατοχή του βρέ­θη­καν και κατα­σχέ­θη­καν 17 ναρ­κω­τικά -φαρμακευτικά δισκία (χωρίς ιατρική συνταγή) καθώς και μέρος των αφαι­ρε­θέ­ντων αντι­κει­μέ­νων τα οποία απο­δό­θη­καν

 

Ο συλ­λη­φθείς οδη­γή­θηκε στην Εισαγ­γε­λία Πρω­το­δι­κών Ρόδου.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.